Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Párduc (Macs-Ka-Land) - gazdis
Nem: Kandúr
Született: 2022.05.15.
Bekerült: 2022.09.18.

Párduc cica nyár végén került gondozásunkba, éppen időben azelőtt, hogy hidegre fordult volna az időjárás. Rá is fért a szerencse a kiscicára, ugyanis már kölyökként elvesztette egyik szemét, sajnos nem ismert körülmények között. Ez az állapot állatorvosi kezelést nem igényel, és a cicának semmilyen fájdalmat vagy hátrányt nem okoz, teljes értékűként éli az életét. (Az ivartalanítás műtétekor az állatorvos majd lezárja a szemhéjját,hogy ennyire se zavarja a cicát.)

Párduc elképesztően cuki. Tényleg iszonyú jófej, mindenkinek a karjába ugrik, bogarássza a szakállát, nyalogatja a fülét és puszikat oszt annak, aki csak egy kicsit is foglalkozik vele.
Befogadóját mindenhova követi, ha hívja, szalad elő bárhonnan.
Nagyon szociális, ha nem embereket mosdat és puszilgat, akkor más, játékos cicákkal fogócskázik vagy birkózik.
Nem válogatós, teljesen szobatiszta és problémamentes cica. Nagyon szereti a simogatást és a játékot. Ügyesen aportíroz, szereti visszahozni az eldobott tolljátékát.
Jó választás lehet akár kezdő cicatartóknak, vagy nagyobb gyermekek mellé is. Szereti a kutyusokat is.

Mindenképpen olyan családot keresünk neki, ahol lenne másik játszótársa, akivel sokat játszhatnak, hogy az energiáit és a szociális igényeit kiélhesse a párducica.

Párduc FIV/FELV tesztje negatív lett.

Chipezve, oltva, további oltási és ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe, kizárólag benti tartásra, Budapestre és környékére.

A cicára rövid bemutatkozó levél kíséretében a macskamentes@noeallatotthon.hu email címen lehet jelentkezni! Köszönjük!További képek Párducról ITT ! ! !
Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni Karácsony napi ellátásához.


Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom
A NOÉ Állatotthon Alapítvány bankszámla száma:
11710002-20083777

Megjegyzés rovatba kérjük, írja be, hogy a Macskaland cicái számára.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldheto!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TOL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elohívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érheto el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon