Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Szelíd kiscicák
Nem: Nőstény
Született: 2022.05.04.
Bekerült: 2022.08.17.

Baranyában egy cicamentőhöz csapódott Kivi, a mama cica és 2022. május 4-én szült 5 gyönyörű kicsit: 1 feketét, 1 hamuszürkét, 2 sötétcirmost és egy homoksárga cirmoskát (Málna, Piszke, Szeder, Bodza és Füge).
A mama vértesztelve lett, FIV/FELV negatív! Parazitamentesítve lett az egész család!

2022 aug. végén átkerülnek a Nagykovácsi Cicamentéshez, ott lehet majd a komoly gazdijelölteknek megtekinteni őket - előre egyeztetett időpontban.

A cicák bemutatkozása:


KIVI vagyok, egy végtelenül kedves, bújós Mama cica.
Nem volt felelős gazdim, ahova születtem. Túl fiatalon lettem anyuka, mert nem lettem ivartalanítva. Az erdő szélen találtam egy biztonságos bújót, tudtam, hogy egy jószívű kétlábú rendszeresen "áldoz" ott étellel, így ott szültem meg a kicsinyeimet. Ő vigyázott ránk a házában, amíg az Elszánt Állatmentőkhöz (Nagykovácsi Cicamentés) kerültünk. Egy csoda mami vagyok, azt mondogatják. Pedig csak teszem a dolgom. Szerencsés vagyok, hogy végtelen a türelmem, a nyugalmam, a szeretetem, amire szükségem is van az 5 lurkó mellett. Azt mondják, ha nem ilyen szép ezüstszürke cirmos fejem lenne hanem kék, tisztára Navi fejem lenne az Avatarból. Nagyon szeretek dörgölődzni, bújni, simogatást kapni! Titkos álmom, hogy a végleges Otthonomban legalább egy picikémmel maradhassak.
PISZKE vagyok. Kíváncsi, bátor, kedves és gyönyörű! No meg szerény kismacsek. Középső kislányként a négy tesóm mellett kénytelen voltam kifejleszteni mesterfokon a fentieket, hogy a célnak megfelelően bármelyiket használhassam. Kell az önbizalom egy főnök fiútesó (Füge), egy bátor legkisebb és két multicuki hugi mellett. Velük mindent megtanultam a tökéletes cicaléthez, vadászatot, birkózást, kergetődzést, bohóckodást, összebújást. A világ legjobb Mamijától tökéletes gondoskodást kaptam. Az ideiglenes ember-barátaimmal nagyon jóban vagyok, bármikor leveszem őket a lábukról poci-simi engedéssel vagy egy kis kéz nyalogatással.
Szóval: készen állok rá, hogy megtaláljuk egymást a végleges CSALÁDOMMAL!

SZEDER vagyok, a különleges, a vagány macsek. A tesóim közül sikerült a legkisebbnek születnem, ezért kellett valami egyensúly, így én lettem a legbátrabb. A legnagyobb felfedező vagyok. A merész kíváncsiság a kisujjam legkisebb karmába szorult. Kislányként vezetem a nagyobbakat, de néha még a „cuki vagyok, kicsi vagyok” trükköt azért használom. Ja, és gyönyörű ezüstszürke árnyalatok vannak a fekete bundámon -ha nem látnátok- csak szólok!
Az ideiglenes otthonomban mindenem megvan, de már alig várom a végleges Családom! Talán hiányozni fog a négy tesóm akikkel már hetek óta óriásiakat játszom, megtanultam minden ’csínját-bínját’ a cserkészetnek, vadászatnak, birkózásnak, kergetődzésnek. Biztos hiányozni fog a Mami, aki eddig megadott minden gondoskodást, biztonságot amire szükségem volt eddig. Az átmenetileg engem szolgáló ember-népség hozzászoktatott a simihez, játékhoz, bohóckodáshoz is.
Felkészülten várom, érzem, hogy már vár rám valahol az én új, végleges CSALÁDOM.
MÁLNA vagyok. Lassan nyíló, "óvatos duhaj" kiscica.
Klasszikusan különleges szürke-fehéres cirmokkal ellátott kislány. A fő erősségem a cukiság! Kalapom még nincs a „mindent elérő” nézéshez, (mint Csizmás kollégámnak a Shrek-ben) de boldogulok így is. Persze csinálok mindent amit illik ilyen mini-macsek korban, kergülök a négy tesómmal, álcából megadom magam a főnöknek, de csak azért hogy utána a nyakába ugorjak lebirkózás-kísérlettel, vagy megijesszem a két feketét, nehogy már azt higgyék, hogy a színük miatt ügyesebben rejtőznek mint én! Na jó, nem csak a cukiság a fő erényem, okosnak is feltétlenül szükséges lennem az érvényesüléshez. A legokosabb rejtőzködő én vagyok. Nagyon jó lenne Velük maradni, meg a Világ Legjobb Mamijával, de ha helyettük lesz Igazi Családom-Végleges Gazdim, én leszek a legboldogabb, leghálásabb mancs a földön!
FÜGE - Én vagyok az egyetlen kandúrka a csapatban! FÜGE vagyok, a pasi. Egyedüli ’férfiként’ a tesóim mellett az én dolgom... Minden! Is! Jól van ez így, mert én vagyok a legügyesebb, legerősebb, legokosabb, legöntudatosabb 😊 Igazi mini tigris vagyok, kívül-belül. Mindent legyőzök, mindenkit megvédek, felfedezem a legkisebb sarkot is, csoda ez az egész Világ!
Várom, hogy jelentkezzen az Igazi, aki életem végéig gondoskodik rólam, akinek a szíve csücske lehetek ❤.

Ha téged is elbűvöltek a kicsik vagy a mamijuk, Kivi (gyönyörű zöld szemeivel...) a 06 30 9215 290 telefonon vagy az ellancs@gmail.com címen jelentkezhetsz. A cicákat előzetes megismerkedés után, örökbeadási szerződéssel lehet befogadni csakis Budapestre vagy Pest megyébe!


Albumjaik a facebookonMegosztom a Facebookon