Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Macie Jay
Nem: Kandúr
Született: 2022.04.20.
Bekerült: 2022.05.14.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Bastien 2022.06.18. 2022.06.28.

Előzmény
Macie Jay egészséges, nagyon eleven és kíváncsi kiscica, aki imád felfedezni, ugrabugrálni és labdázni is. Hatalmas játékkedve és energiája miatt egyke cicának nem ajánljuk, nagyon jó játszópajtás lenne egy másik cica mellé, ugyanis nagyon jól kijön a többi cicával.
Nagyon határozott elképzelése van a világról, mindig elfoglalt, nem kimondottan ölbebújós alkat - inkább játszani szeret.

Friss 09.09.
2 hónap gazdis lét után lemondtak róla, magas energiaszintje miatt egyke cicának nem volt alkalmas, így ismét végleges otthont keres.
Szereti, ha szeretik, akit embert megkedvel, sokat tölt az ölében, ha már elfáradt, illetve az éjjelt is vele tölti, öntörvényű nagyon mozgékony, tényleg örökmozgó, de nevelhető. Már tudja, mikor csinál rosszat és emellett már egyre többet szót fogad, ha rászólsz. Kezd felnőni. Ez már a méretein is észrevehető.


Mivel energiaszintje az átlagosnál magasabb, ezért nagyon fontos, hogy leendő családjánál legyen játszópartnere: egyke cicának nem ajánljuk.

Chipezve, oltva, további oltási és ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe, kizárólag benti tartásra, Budapestre és környékére.

A cicára rövid bemutatkozó levél kíséretében a macskamentes@noeallatotthon.hu email címen lehet jelentkezni! Köszönjük!

A nyerő páros: Degu + Macie JayTovábbi képekMegosztom a Facebookon