Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Csador (Macs-Ka-Land) - gazdis
Nem: Nőstény
Született: 2010.02.01.
Bekerült: 2022.02.28.

Idős gazdija halála miatt került gondozásunkba ez a pihe puha, idősebb cicanéni. Sajnos fogai nagyon rossz állapotban voltak, ezért sürgőssen fogorvosi ellátást kapott, ami így már nem okoz neki nagy fájdalmat. Mivel a fájó fogai miatt nem volt étvágya, ezért jelenleg nagyon sovány, de megkezdődött a hízókúrája, és reméljük, hogy hamarosan pocakos nénivé hízik.

Egyébként egy kicsit nagyot hall, derűsen átnéz azokon a cicákon, akik esetleg fújnak rá, hisz nem hallja: mindenkivel barátságos. Új környezetben szégyellős, illetve elbújik, de figyel arra, hogy az ágy alól is folyamatos dorombolást lehessen hallani: sokat dorombol, pucsít, dagaszt, vigyorog: az egyik leghálásabb cicánk. Nincsenek nagy igényei, csak egy puha fotel és sok simi a gazditól.

Viselkedése problémamentes, csendes, nagyon nyugodt. Szívesen költözne egy nyugodt családba, ahol nem történik sok esemény. Egyke cicaként is jól érezné magát, vagy másik nyugodt, nem domináns cica mellett is elszundikálna.

Csador nem igényel speciális diétát vagy kezelést.

Csador cica FIV/FELV tesztje szerencsére negativ lett.

Érdeklodni a cicáról az macskamentes@noeallatotthon.hu email címen lehet.


További képek Csadorról ITT ! ! !
Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni Csador napi ellátásához.


Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom
A NOÉ Állatotthon Alapítvány bankszámla száma:
11710002-20083777

Megjegyzés rovatba kérjük, írja be, hogy a Macskaland cicái számára.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldheto!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TOL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elohívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érheto el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon