Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Jay (Macs-Ka-Land)
Nem: Kandúr
Született: 2018.11.01.
Bekerült: 2021.09.29.

Jay kb. 2018-as születésu, cirmos-fehér kandúr cica, aki egy kerületi állatvédő halála után került a NOÉ Állatotthon / Macskaland részlegének gondozásába.
Jay ivartalanított, oltott, chipezett. FIV/ Felv tesztje negatív.

Friss hírek Jayről:
#Jay cica a Noé Állatotthon Alapítvány MacsKaLand részlegének védence, a NOÉn lévő csodakifutó lakója volt nem sokkal ezelőttig. A félénk, leginkább érinthetetlen és többnyire láthatatlan cica hirtelen étvágytalan lett és fogyni kezdett.
Sikeres befogás után állatorvosaink csúnya fekélyeket találtak a szájában és a fogai többségét ki is kellett húzni. Ez már önmagában is épp elég lett volna, de sajnos Jaynél a helyzet tovább romlott. A veséi elkezdtek megnagyobbodni, elfekvő állapotba került, hiába próbálkoztak orvosaink mindennel, semmilyen kezelésre nem reagált.
Folyamatos lázas állapot, anémia, kachexia következett, mi pedig teljesen kétségbe estünk. Ekkor merült fel a rettegett hárombetűs betegségek közül a FIP.
A FIP kezelése önmagában is nagyon nehéz és borzasztó költséges, de itt már nem volt visszaút, muszáj volt megpróbálnunk és Jay csodák csodájára, végre reagált. Bár valamennyit javult, a veséi állapota továbbra is borzalmas, ráadásul a megmaradt fogait is ki kéne húzni. Így szegény cica szervezete egyszerre három olyan betegséggel küzd, ami egyenként is nagyon komoly.
Egy picike öröm is van viszont ebben a szörnyű helyzetben, sőt nem is olyan picike: Jay, a szellemcica, akit megérinteni eddig nem is lehetett, igazi ölbecica lett. Már nem csak ideiglenes anyukájához bújik, a rendelőben is kezes, kedves és hősiesen viseli a folyamatos nyüstölést.

Orvosi kezelés alatt áll, egyelőre nem fogadható örökbe.


További képek Jayról ITT ! ! !


Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni Jay napi ellátásához.


Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom


A NOÉ Állatotthon Alapítvány bankszámla száma:
11710002-20083777

Megjegyzés rovatba kérjük, írja be, hogy a Macskaland cicái számára.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldheto!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TOL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elohívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érheto el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon