Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Szandi
Nem: Nőstény
Született: 2020.08.31.
Bekerült: 2021.08.31.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Szandi 2021.11.02. 2021.11.10.

Elôzmények
Szandi cica egy nagy baleset után került Fővárosi Ebrendészeti Telepre, az Illatos útra, majdnem elfekvő állapotban. Ők kértek segítséget számára alapítványunktól. Az állapota egyre javul, már sikerült megműteni a törött medencéjét, de még további műtét vár rá. Nagyon rossz állapotban van az egyik lába is, egyelőre még nem biztos, hogy amputálni kell e vagy meg tudjuk menteni... amint kiderül, rögtön frissitjük a leírásban.

A megpróbáltatások elvették Szandi kedvét a barátkozástól, egyelőre mogorva és nem kér az emberi közeledésből. Nagyon szeretnénk, ha testével együtt a kis lelke is hamar meggyógyulna.

Friss hírek
Csodálatos hír, hogy Szandi lába meggyógyult, immár teljesen egészséges ônagysága.
Ideiglenes befogadója végtelen türelmének köszönhetôen nagyon sokat gyógyult megviselt kis lelke, nagyon sokat szelidült. Már nem bújkál, jön-megy, felfedez, illetve kézből elveszi a legfinomabb falatokat. Simizni még nem hagyja magát, de természetesen dolgozunk az ügyön, továbbra is folytatódik a rehabilitációja. Türelmes, odaadó Gazdit szeretnénk számára, aki mellett végleg a múlté lehet a sok átélt szenvedés <3


Friss 2022.12.17.
Szandi rengeteget nyílt, a kezdeti néhány napos bujkálást hamar maga mögött hagyta és szép lassan birtokba vette a házat. A korábbi lábsérülése semmiben sem befolyásolja, minden gond nélkül ugrik fel a kanapéra, konyhaszékre, macskabútorra - ezek a kedvenc pihenő helyei - és az extra magas peremű macskaalmot is használja önszántából.
Nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott és nálunk kifejezetten csendes cica, ideje nagy részét alvással, szemlélődéssel tölti, de azért a kitartó játékra invitálás hatására egy kis szaladgálásba is szívesen beszáll. Hatalmas öröm, hogy a kutyák sem zavarják, akkor sem, ha valaki beheveredik mellé a kanapéra. Azt látjuk, hogy a cica vagy kutyatársaság fontos a számára, még akkor is, ha sokszor elvonul és magányos cicának tűnik. Szívesen fogadja, ha melléfekszik valaki vagy csak mozizik és nézi az eseményeket.
Az embereket az idő előrehaladtával is egyre inkább elviseli, sőt, ételosztásnál a lábak alatt mászkál, lelkesen dörgölőzve mindennek, ami az útjába kerül (székláb, asztalláb, szekrény, más macskák). Elképesztő fejlődésnek látjuk, hogy miközben eszik, fejét és hátát is engedi simogatni - bár ha kiürül a tálja, a varázs még elillan. Reméljük, sok türelemmel és kitartó próbálkozással előbb-utóbb feloldódik annyira, hogy más esetekben is elfogadja az érintést.
Nagyon gyorsan megszokta a napirendet, pontosan tudja, mikor van étel- és jutalomfalatosztás, ilyekor lelkesen sündörög és követ minket. Kézből elveszi a falatokat, sorba áll, megvárja, amíg ő következik és pitizni is tud már! Korábban előfordult haspuffadásnak nyoma sincs nálunk, bár mi tagadás, egy kis felesleg felcsúszott rá a nagy kényeztetésben. Fogai nincsenek, de ez semmiben sem gátolja, mindent is képes megenni, igazi haspók!
Mi elvárások nélkül fogadtuk Szandit és elképesztően nagyot fejlődött már ez alatt a rövid idő alatt, amit nálunk töltött. Ugyan nagyon várjuk a további mérföldköveket, reméljük valaki beleszeret hamarosan ebbe a különleges cirmoskába.


Felv/Fiv tesztje szerencsére negatív lett!

Chipezve, oltva, ivartalanítva, további oltási kötelezettséggel fogadható örökbe, kizárólag benti tartásra.

A cicára rövid bemutatkozó levél kíséretében a macskamentes@noeallatotthon.hu email címen lehet jelentkezni! Köszönjük!


További képekMegosztom a Facebookon