Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Fóti Foszfor (Macs-Ka-Land)
Nem: Kandúr
Született: 2014.01.01.
Bekerült: 2020.11.28.

Virtuális örökbefogadás: Jelenlegi támogatója: Gábor

Támogatni szeretném
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója

Fóti Foszfor kb. 2014-es születésu, cirmos kandúr cica, aki gazdája váratlan halála miatt, 4 társával együtt került a NOÉ Macskaland részlegének gondozásába.

Foszfor ideiglenes befogadóhoz költözött, ahol a régi megilletődött énje szerencsére már a múlté. Rögtön érkezése napján elfoglalt egy nagyon puha párnát, és dörmögve dorombol azóta is, akkor is, ha nincs más a szobában rajta kivül. Borzasztó hálás cica, és nincsenek nagy igényei: egy meleg szoba, egy fotel és pár buksisimi álmai netovábbja. Nagyon nyugodt alkat, nincs nagy energiaszintje, korának megfelelően megfontolt cica.
Szeret éjjel az ágybal aludni a gazdi lábánál- nem forgolódik sokat. :)
Imádja a májkrémet, bármilyen tablettát habzsolva befal, ha májkrémbe rejtjük, így sosem lesz gond a gyógyszerbeadás Foszfornál. Általában is nagyon érdeklődik mindenféle gasztronómia iránt.

Nagyon mókás, szigorú arckifejezése van, de ez jellemével egyáltalán nem függ össze. Nagyon tanulékony, 2 nap alatt megtanulta, hogy a kutya nem jöhet föl a kanapéra, amit szegény kutya fél év alatt sem jegyzett meg, és erre következetesen emlékezteti is a lakótárs ebet. Azt is megtanulta, hogyha a lakás egy bizonyos pontján üldögél, akkor az unalmas száraztáp helyett nedvestápot kap - vagyis tulajdonképpen ő tanította meg befogadóját, hogy ilyenkor mit kell csinálni, mit szeretne.

A többi cicával jól kijön, nincs súrlódása senkivel, de nem is törődik sokat velük. Jelenlegi társa, a legközelebbi barátja, Fóti Fülesvele időről időre megfésülgetik egymást. Akár együtt, akár külön külön is örökbefogadhatóak.

Fóti Foszfor oltott, ivartalanított, chipezett.
FIV/FeLV tesztje negatív.

Érdeklődni az macskamentes@noeallatotthon.hu email címen lehet.További képek Fóti Foszforról ITT ! ! !

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni Fóti Foszfor napi ellátásához.


Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom
A NOÉ Állatotthon Alapítvány bankszámla száma:
11710002-20083777

Megjegyzés rovatba kérjük, írja be, hogy a Macskaland cicái számára.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldheto!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TOL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elohívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érheto el a szolgáltatás.
Megosztom a Facebookon