Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Egri Rozika (Macs-Ka-Land)
Nem: Nőstény
Született: 2016.01.01.
Bekerült: 2020.12.30.

Egri Rozika kb. 2016-os születésu, fekete színu nostény cica, aki egy Eger közeli szociális intézmény kertjében keresett menedéket. Az intézet lakói és gondozói szerették és gondoskodtak róla, az intézmény vezetoje azonban nem nézte jó szemmel Rozika jelenlétét, ezért mennie kellett. Így került a NOÉ Macskaland részlegéhez.

Rozika nagyon barátságos, kedves cica, aki a többi cicával is hamar megtalálta a közös hangot. Fekete színe miatt nem sok esélye van a gazdisodásra. Addig a gyönyöru macska-kifutó vendégszeretetét élvezi. Reméljük, azért beleszeret majd valaki, ahol biztonságban élhet, szeretik és vigyáznak rá.

Rozika oltott, ivartalanított, chipezett.
FIV tesztje negatív, FeLV tesztje pozitív. Leukózis (FeLV elleni oltással rendelkezo másik cica mellé is mehet, oltott cicákra a betegség nem fertozo.

Érdeklodni az info@noeallatotthon.hu email címen lehet.



További képek Egri Rozikáról ITT ! ! !


Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni Egri Rozika napi ellátásához.


Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom
A NOÉ Állatotthon Alapítvány bankszámla száma:
11710002-20083777

Megjegyzés rovatba kérjük, írja be, hogy a Macskaland cicái számára.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldheto!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TOL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elohívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érheto el a szolgáltatás.



Megosztom a Facebookon