Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Őszi Clarita - gazdis
Nem: Nőstény
Született: 2020.08.17.
Bekerült: 2022.02.28.

Clarita cica pár naposan került a Noé gondozásába, ahonnan 8 hetesen gazdihoz is költözött. Másfél év elteltével a viselkedése megváltozott, ezért a család megvált tőle és most megint gazdit keres a cica.
Visszakerülése után alapos állatorvosi kivizsgálásáson esett át, hogy megállapítsuk a viselkedésváltozás okát, és kiderült, hogy Claritának epilepsziája van. Amint megkapta az első adag gyógyszereit, a cica viselkedése teljesen visszaállt a régi normális viselkedéssé, azóta a cica teljesen tünetmentes. Ez a betegség nem jár szükségszerűen rohamokkal, szerencsére Claritának sem volt soha ilyen típusú tünete.

Clarita az egyik leggyönyörűbb cicánk, különleges, cirmos-vörös-fehér tricolor színe van, hatalmas fülei és gyönyörű, méz színű szemei. A kedvenc vakargatós helyei a "fehér színű részek", az álla alatt, a nyakán vagy a füle mellett nem tud betelni azzal, ha valaki vakargatja a bundáját. Az emberekkel nagyon kedves, beszédes, szeret kurrogni és murrogni, hatalmas mókamester. Folyamatosan ott szeret lenni, ahol befogadója, nagyon ragaszkodó, kedves természet. Saját magát és befogadóját egyenrangú feleknek tartja, ezért sokáig nem szereti, ha kézben tartják, -szerinte nem kisbaba ő, hanem társ - viszont le se lehet rázni, ha valaki valamit csinál. A zuhanyzásokat mindig gondosan tanulmányozza a kád mellől, a főzéseket a konyhából, a tv nézéseket az ölünkből, a madarakat pedig az ablakból.
Szeret játszani, fogócskázni, bukfencezni és nagyon szereti a fura ételeket kóstolgatni: igazi gurmé, mindennek ad egy esélyt. Szereti az almát, babot, kukoricát, savanyúságot, kenyeret, krumplit - gyakorlatilag mindent előkóstol, ami bekerül a fazékba, hogy a minőség kifogástalan legyen.

Más cicákkal és kutyákkal is jól kijön, szeret velük játszani. Viselkedése problémamentes, soha nem tett tönkre semmit, igazi álomcica, akinek reméljük, a kondíciójával együtt is lehetséges egy szerető családot találnia, ahol végleg otthonra lelhet.

(Kezelése napi 2* pár csepp folyadék a szájába, mely könnyen beadható neki - ezzel a kezeléssel a cica tünetmentes.)

Chipezve, oltva, ivartalanítva, további oltási kötelezettséggel fogadható örökbe, kizárólag benti tartásra.

A cicára rövid bemutatkozó levél kíséretében a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet jelentkezni!

További képek
Megosztom a Facebookon