Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Motoros Harley - gazdis
Nem: Kandúr
Született: 2020.04.09.
Bekerült: 2020.06.18.

Motoros Harley egy különleges mintázatú pihepuha vörös fiúcska aki más cicák iránt érdeklődik, borzasztó játékos és kíváncsi.
Imádja a simit, dorombol és szereti a többi cicát is, ezért egyke cicának nem ajánljuk, inkább második cicának, vagy szivesen költözne tesójával együtt is.

Előzmények:

A Motoros családhoz egy XVII. kerületi motorparkolóból kaptunk segítségkérést. Mikor az egyik motortulajdonos meglátta, hogy a motorján ücsörög egy cica, a parkoló üzemeltetőjét kérte, hogy találjon a cicáknak igazi otthont.
Az elsô hírekkel ellentétben nem szopis, hanem legalább nyolc hetes kölykökrôl van szó, így máris önállóan keresik álomotthonukat.
Kicsit még félénkek, a simogatást még nem élvezik teljes belesimulással, de tapasztalt gazdinál hamar fel fognak oldódni a szépséges, pihe-puha gombóckák.
Félénkségük miatt kisgyermek mellé nem ajánljuk ôket.

Chipezve, oltva, további oltási és ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe, kizárólag benti tartásra, Budapestre és környékére.

A cicára a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet jelentkezni! Köszönjük!
További képek
Megosztom a Facebookon