Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Unicum
Nem: Kandúr
Született: 2020.04.20.
Bekerült: 2020.06.15.

Friss, ropogós, remek hírek:
A szívgyengítô párocska túl van az antibiotikum kúrán, a szemecskék is meggyógyultak. Lágyulhatnak a szívek, remeghetnek a térdek, egyszóval vájuk az Álomgazdik jelentkezését.

Unicum vagány, belevaló, bátor kismacsek, szívrepesve cuccolna végleges otthonába.
Nagyon szeret ölbebújni, játszani, enni és szaltózni. :) Dorombolós cuki kiscica, aki akár gyermekes családhoz is szivesen költözne, vagy más cicák társaságát is nagyra értékelné.
Nagyon szereti a lézerpöttyöt kergetni, és látszik, hogy ideiglenes befogadói home officeból dolgoztak sokat, mert a kedvenc alvóhelye a monitor alatt van az íróasztalon.
Egy pillanatra sem veszíti szem elől ideiglenes befogadóját, mindenhova követi, mindent megfigyel, és ha van rá lehetőség, az ölébe kuporodva szundikál, dorombolva. Folyamatosan igényli a fizikai kontaktust: vagy ölben ül, vagy vállon ül, ha pedig leteszik, akkor rohan az ember lába mellett és "segít" mindenben.
Jelenleg kutyussal él, kutyusos családba is könnyen beilleszkedne.

Elôzmények:
Egy tündéri szíverôsítô pár érkezett gondozásunkba, Tequila és Unicum, kb 7-8 hetes testvérpár. Bár annyira cukik, hogy momentán inkább a szívgyengítô elnevezés illene rájuk :-)
Náthásak és a szemecskéjük gyulladt, de szerencsére nem vészes a helyzet, természetesen már kapják a megfelelô kezelést. A megtaláló pincéjében voltak, ő elvitte őket orvoshoz is, szemcsepp és antibiotikum kúra vár rájuk, utána pedig reméljük hamarosan a lehető legjobb gazdik.


Chipezve, oltva, további oltási és ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe, kizárólag benti tartásra, Budapestre és környékére.

A cicára a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet jelentkezni!
Köszönjük.


További képekMegosztom a Facebookon