Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Tequila - gazdis
Nem: Nőstény
Született: 2020.04.20.
Bekerült: 2020.06.15.

Friss, ropogós, remek hírek:
A szívgyengítô párocska túl van az antibiotikum kúrán, a szemecskék is meggyógyultak. Lágyulhatnak a szívek, remeghetnek a térdek, egyszóval várjuk az Álomgazdik jelentkezését.

Tequila bájos, ölbebújós, nagyon emberközpontú cica. Játékos cica, aki imád ott lenni, ahol a többiek vannak.
Akár egyke cicának, akár más cicák mellé jó választás lehet.
Nagyon szereti a lézerpöttyöt kergetni, imád hintázni, dobozban üldögélni és befogadója mellett szundikálni, amikor ő dolgozik napközben a számitógépén.
Egy pillanatra sem veszíti szem elől ideiglenes befogadóját, mindenhova követi, mindent megfigyel, és ha van rá lehetőség, az ölébe kuporodva szundikál, dorombolva.

Elôzmények:
Egy tündéri szíverôsítô pár érkezett gondozásunkba, Tequila és Unicum, kb 7-8 hetes testvérpár. Bár annyira cukik, hogy momentán inkább a szívgyengítô elnevezés illene rájuk :-)
Náthásak és a szemecskéjük gyulladt, de szerencsére nem vészes a helyzet, természetesen már kapják a megfelelô kezelést. A megtaláló pincéjében voltak, ő elvitte őket orvoshoz is, szemcsepp és antibiotikum kúra vár rájuk, utána pedig reméljük hamarosan a lehető legjobb gazdik.


Chipezve, oltva, ivartalanítva, további oltási kötelezettséggel fogadható örökbe, kizárólag benti tartásra.

A cicára a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet jelentkezni!
Köszönjük.


További képekMegosztom a Facebookon