Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Tigris és Foltos együtt gazdisodna!
Nem: Kandúr
Született: 2019.04.13.
Bekerült: 2020.05.10.

Egy budatétényi társasháznál karolták fel őket jóérzésű emberek, viszont a többség látni sem akarja őket, ezért SOS mielőbb gazdit szeretnék nekik találni, lehetőleg együtt, mert nagyon ragaszkodnak egymáshoz (testvérek). Most már az Elszánt Állatvédők Nagykovácsi Cicamenedékében, biztonságban várják a gazdit!

TIGRIS - 2019.04.13-án született fiatal kiskandúr. 2020.03.10-én ivartalanítva, oltva és vértesztelve lett (FIV/FELV negatív). Végtelenül türelmes, barátságos, játékos, kedves más élőlényhez (emberhez, állathoz).
Albumja videókkal, fotókkal: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.795362337622757&type=3

FOLTOS (Folti) - 2019.04.13-án született cirmos színű nőstény. 2020. márc. 7-én ivartalanítva, oltva és vértesztelve lett (FIV/FELV negatív). Anyjához hasonlóan félős, visszahúzódó. De az etetőjének az ölébe ül! Testvérét Tigrist még ma is néhanap megpróbálja megcumizni, aki azt jámborul tűrni szokta. Más cicákkal is remekül kijön!
Albumja videókkal, fotókkal: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.795353334290324&type=3

A Cicamenedékben az első 2 hétben kicsit bátortalanok voltak, de ahogy a videó is tanúsítja, 2020. ápr. 11-én már fésülgetni is lehetett Tigrist. Foltos is nagyon szereti, ha simizik!

Csak Budapestre vagy Pest megyébe adjuk őket örökbe, a gazdikkal való előzetes személyes megismerkedés és örökbeadási szerződés aláírása után.
Érdeklődni: ellancs@gmail.com, 06/20/9784-345
(eredeti hirdetés videókkal és még több képpel: itt)

Megosztom a Facebookon