Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Tamara - gazdis
Nem: Nőstény
Született: 2012.04.06.
Bekerült: 2020.09.01.

Tamara, másnéven A Banya...
Mit is mondhatnék róla, egy igazi jelenség, már csak a nóziján lévő szépségpötty miatt is. :) Az embereket nagyon szereti, elég ha meglát és már jön, dorombol, viszont a négylábúaktól fél. Ha csak látótávolságba kerül egy cica (vagy kutya) elkezd morogni és fúj amerre csak lát, épp ezért egykének ajánlanám.

Korából (és ismeretlen előéletéből) adódóan egy nyugodt, eseménytelen életre vágyik. Már nem fog piros lézerpöttyöt vagy plüssegeret kergetni a lakásban, ellenben a függőnyről se kell leszedni hajnali 3-kor. :)
Ha nem is játszótárs, de tökéletes lakótárs hiszen amellett hogy gyönyörű, elég neki egy puha kanapé amin elpihengethet egész nap, majd ha úgy tartja kedve előbújik egy kis simire és nasira (ekkor dörgölőzik és purrog, már csak a miheztartás végett is), majd ha kielégítő mennyiséget kapott mindkettőből, visszavonul a magány erődjébe hogy szemmel is csodálhassuk szépségét.


Előzmények:

Tamara várólistáról került gondozásunkba áprilisban.

A 8 éves, csinos szürke-fehér bundás cicahölgy bekerülését követően rögtön fogorvosi beavatkozáson esett át: egyik fogacskáját csak egy hajszál tartotta a helyén, önkéntesünk így egy laza kézmozdulattal megszabadította tőle.
Szerencsére Tamara ezt nem vette zokon, és kedves, együttműködő optimizmussal várja menhelyünkön új Gazdiját.
Nagyon bújós cica, még a takarításkor is próbál minél közelebb kerülni gondozóihoz. Igazi doromboló és cukiskodó művész. :)


FIV/FeLV tesztje szerencsére negatív lett.

Chipezve, oltva, további oltási kötelezettséggel fogadható örökbe, kizárólag benti tartásra.

A cicára a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet jelentkezni! Köszönjük!További képekMegosztom a Facebookon