Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Kismanó
Nem: Kandúr
Született: 2014.02.18.
Bekerült: 2020.02.18.

Kismanó kb. 6-8 (max. 10 éves lehet) számára S.O.S. szerető gazdit vagy legalább ideiglenes befogadót keresünk!

A cica beteg gazdija halála után maradt árván, s az Elszánt Állatvédők Önkéntes Csapatának egyik önkénteséhez került ideiglenes befogadásra, akinél azonban vannak egészséges cicák is, ezért jelenleg a saját szobájában tartja, de a nehéz élethelyzete és családi körülményei miatt már nem sokáig tudja Őt ott tartani.

Kismanó február legelején megfázott, állatorvoshoz került, s sajnos akkor derült ki, hogy FIV pozitív (immunhiányos betegség; macska AIDS), ezért olyan örökbefogadót vagy legalább ideiglenes befogadót keresünk a számára, aki egyedüli cicaként tudná Őt meleg otthonában tartani.
Az ilyen cicákat egykeként, lakásban lehet tartani, más állatfajra és emberre nem veszélyes, nem fertőző, csak a macskafélékre!

Megerősödése után, lakásban tartás esetén is javasolt az ivartalanítása, illetve az orvos által ajánlott védőoltás, mert az is megvédheti az immunrendszerét az egyéb más fertőzésektől.

A szeretetet kétségtelenül meghálálja! Hálás minden simogatásért, jó szóért és a benti melegért! S persze a finom falatokat sem veti meg ;-)

Ideiglenes befogadója még február első felében ezt írta róla: "Már elég jól eszik, sokat pihen. Igaz, itt a szobában ugyan mit csinálna? Néha felugrik az asztalra, s kinéz a tetőtéri ablakon. Kint milyen szépen süt a nap .. . Ha megsimogatom a kis fejét, annyira hálásan nyújtogatja feljebb és feljebb a kezemhez a kis fejét! Amikor kint van a dobozból, akkor szeret utánam jönni, s a lábamnak dörgölőzni :-) Kapja az Interferon vakcinát, ami az immunrendszerét próbálja stimulálni. Napi 3-szor egy egységet kell a szájába fecskendezni."

Csak a gazdijelölttel való személyes megismerkedés után és örökbeadási szerződéssel adjuk örökbe!

Albumja a Facebook-on (fotók és videó):
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2813037178754800&type=3

Érdeklődni az agárdi önkéntesünknél lehet:
Telefon: 06 30 990 2419 vagy E-mail: s.o.s.gazdikeresok@gmail.com
Megosztom a Facebookon