Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Babuka - gazdis
Nem: Nőstény
Született: 2019.06.01.
Bekerült: 2019.09.06.

Szuper új híreink a kisasszonyról:
Törése gyógyultnak nyilvánított, így, "szabadlábra" került, amit alaposan ki is használ. Már a függönyön is lóghat- és ezzel szó szerint él is (mindenki legnagyobb örömére). Idegenekkel kezdetben bizalmatlan, de ideiglenes befogadójához dorombolva bújik, rakoncátlankodik, már az ebédjébe is beleenne... (Hiába no, ki kell használni minden eddig kiahgyott lehetôséget. Duplán).
Szuper álomotthont keresünk számára, ahol a baleset intermezzoja végképp feledésbe merülhet, immár átadva helyét a kamaszcicák gondtalan, csintalan életének. Fajtársaival nagyon barátságos és közvetlen, velük hamarabb is oldódik, mint az emberekkel, ezért szívesen adnánk másik cica társául örökbe.

Friss hírek:
Babuka szépen lábadozik a műtétek után. Már tudja használni sérült lábacskáját, de még biztonsága érdekében karanténszoba-fogságra van ítélve. Valószínűleg az átélt traumák miatt picit félénk, és a hangos zajokra megriad, de szépen oldódik, így szerintünk készen áll a gazdis életre!
Nagyon várjuk egy olyan türelmes, gondos Álomgazdi jelentkezését, aki ennek a drága kicsi lánykának megmutatja, hogy a sok-sok átélt szenvedés után, milyen is gazdis cicaélet, családban, szeretetben.

Előzmények:
Babuka várólistáról került gondozásunkba. Ezt a tündéri csöppséget valószínűleg elgázolták. Szerencsésen túl is esett a műtéten, combcsontfejezésre volt szükség, most a rehabilitáció következik, majd nagyon várja biztonságos álomotthonát.
A lábadozás, regenerálódás idôszakát ideiglenes befogadónál tölti, akinél egy kis kezdeti megszeppentség után, máris dorombolós, dagasztós kis bûbáj lett belôle.

FIV/FeLV tesztje szerencsére negatív lett.

Chipezve, oltva, további oltási és ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe, kizárólag benti tartásra.

A cicára a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet jelentkezni!!!! Köszönjük.
További képekMegosztom a Facebookon