Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Hatvani Póker - gazdis
Nem: Kandúr
Született: 2019.04.30.
Bekerült: 2019.05.04.

Kedves, dorombolós, bújós, barátságos, imád kézben és ölben lenni, gyerekekkel és macskákkal jól kijön. Az étvágya kitűnô, a bundája pedig pihepuha. Nagyon aktív, mindenbe belebújik és mindenhol azonnal ott terem, szeret nagy térben rohangálni, kád széléről figyelni a vizet, majd este a gazdival együtt aludni. Kifejezetten okos, kíváncsi és rafinált, jó megfigyelő, de konok természete miatt csak azt tanulja ami érdekli. Nem rombol, nem tesz kárt.
Másik nagy mozgásigényű macska mellé ajánljuk vagy nagy családba, ahol mindig valakinek a nyomában lehet! Oltva, ivartalanítva várja Póker a türelmes gazdit :)

Elôzmények:
Póker cica mamájával és testvérkéivel sürgôs segítségkérésre érkezett gondozásunkba. Szegény mamacica egy csatornafedélen kezdett életet adni 4 újszülött babájának.
Szerencse, hogy nem mentek el mellettük szótlanul, hogy kaptak segítséget, hiszen ez a történet könnyen végzetes kimenetelû is lehetett volna.
Nem gyôzzük hangsúlyozni az ivartalanítás fontosságát, hiszen az új életeknek nem szabadna ilyen méltatlan körülmények között elkezdôdniük.

Oltva, chipezve, további oltási és ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe.

A cicára a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet jelentkezni!!!! Köszönjük.További képek
Megosztom a Facebookon