Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Mama - gazdis
Nem: Nőstény
Született: 2017.05.01.
Bekerült: 2019.05.05.

Friss hírek:
Mama cica gondosan felnevelte csemetéit és most már neki is nagyon szeretnénk egy Álomotthont, Álomgazdit, hogy a jól megérdemelt lustálkodást szeretetben és biztonságban tölthesse, ez a különleges szépségû, fiatal cicalány.
Mama imádja a magaslatokat, nagyon tehetséges fáramászó, szereti birodalmát egy faágról szemlélni.

Elôzmények:
Mama cicát két csemetéjével valaki a menhely kapujában "felejtette" a szakadó esőben. A minôsíthetetlen és elfogadhatatlan eljárásban már csak hab a tortán, hogy mindezt anyák napjára sikerült idôzíteni.. Kizárólag a szerencsén múlt, hogy az önkénteseink, és nem a kutyák bukkantak a kis családra.
A nem tervezett, létszámon felüli "beesôk" egyrészt nagyon komoly logisztikai-szervezési problémát jelentenek minden egyes alkalommal, másrészt azoktól veszik el a helyet, akik kulturáltan, bejelentés alapján várólistára kerültek és türelmesen várakoznak.
A nem kívánt szaporulatokra NEM ez a megoldás! Kizárólag az ivartalanítás jelentheti az elfogadható és etikus útat, ezért ennek fontosságára ismételten, sokadszor is szerenénk felhívni a figyelmet!
Egyik önkéntesünk - erôn és létszámon felül - vállalta a kis család ideiglenes elhelyezését. A mama borzasztóan meg volt ijedve az érkezésükkor, lassacskán reméljük megnyugszik és gondjaiba veszi az apróságokat.

Ivartalanítva, oltva, chipezve, további oltási kötelezettséggel fogadható örökbe.

A cicára KIZÁRÓLAG a 0620-540-5562 számon lehet jelentkezni!!!! Köszönjük.
További képek
Megosztom a Facebookon