Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Cirok - gazdis
Nem: Nőstény
Született: 2016.08.31.
Bekerült: 2018.08.31.

Új hírek:
Cirok állatorvosi kontrollvizsgálaton járt, nagyon jó és kevésbé jó híreink is vannak:

Jó hír, hogy nem kell műteni a másik fülét, nem látszik gyulladás, valamint az is jó hír, hogy a szemével sincs baj, a ferde fejtartás okozza a térlátási problémákat.
Ami viszont nem túl jó hír, hogy további javulás nem igazán várható az állapotában. A ferde fejtartás állandósulni látszik, ahogy a körözés is. Nyugalmi állapotban ferde fejjel ugyan, de egyenesen járkál, viszont ha bármi külső inger éri (mint például, hogy érkezik a vacsora), azonnal elkezd trappolva körözni.

Cirok mindenképpen elkötelezett, türelmes Álomgazdira vár, aki a ferde fejtartásban és a kis egyensúlyzavarban ennek a gyönyörű púdercsoda cicalánynak az egyediségét és a tökéletességét látja.

Az embertársaságot nem nagyon igényli. Ha épp jó kedvében van, dorombolva fogadja a simogatást, majd egy határozott odacsapással jelzi, hogy elég volt. Más nyugis cicával is teljesen jól kijön, sőt, alapvetően kutyusokkal is elboldogul, ha tiszteletben tartják a személyes terét.
Az egyensúlyzavar miatt sok lépcsős helyre nem ajánljuk. Gyermek mellé nem ajánljuk.

Friss hírek Cirokról:
Cirok cica átesett az egyik fülét érintô hallójárat irtáson és jelenleg ideiglenes befogadónál lábadozik. A késôbbiek során a másik fülén is el kell végezni egy kisebb beavatkozást. Ami remek hír, hogy az MR nem mutatott agyi elváltozást, az állapotát valószínûleg a belsô fület érintô erôs gyulladás okozza. Így most jelenleg egy hosszúnak ígérkezô, sok türelmet igénylô rehabilitáció vár rá, nagyon drukkolunk továbbra is, hogy a gyulladás visszahúzódása jelentôs javulást hozzon az általános állapotában.

Jelenleg még oldalra billenti a fejecskéjét és sajnos a kôrözés is visszatérô probléma. Viszont nagyon jó a kedve és az étvágya és többször megpróbál már játszani is! Nagyon kedves és gyönyörû, remélük, hogy hamarosan még jobb híreket oszthatunk meg veletek.

Elôzmények:
Cirok cica várólistáról érkezett gondozásunkba, bekerülését követôen azonnal megkezôdött állatorvosi kivizsgálása. Vestibularis szindróma jeleit mutatja, amely egy, az egyensúlyrendszerrel kapcsolatos idegrendszeri probléma, ettôl billenti így oldalra a fejecskéjét.
Mindemellett egy tündéri csodaszép cica igen erős személyiséggel és határozott véleménnyel a világ dolgairól. Hogyha a véleménye ütközik a gazdiéval, hajlamos karmolni vagy méregbe gurulni, ezért olyan gazdinak ajánljuk, aki tiszteletben tartja az egyéniségét. Ciroknak személyes térre van szüksége, de ebbe nyilván beleférnek közös programok is a gazdival.

Ivartalanítva, chipezve, oltási kötelezettséggel adjuk örökbe.

A cicára KIZÁRÓLAG a macskamentes@noeallatotthon.hu címen lehet jelentkezni!!!! Köszönjük.
Cirok játszikTovábbi képekMegosztom a Facebookon