Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Diffi - gazdis
Nem: Nőstény
Született: 2017.05.28.
Bekerült: 2018.05.28.

Diffi új hírek, azaz megérett a helyzet gazdikeresésre bocsátásra! Diffi ugyanis immár nem csak fizikailag, hanem lelkileg is szinte újjászületett, egy édes, kedves, barátságos kiscsaj lett belôle, aki most már teljes bizalommal fordulna egy ôt a végtelenségig szeretô Gazdi felé.

Friss hírek Diffi cicáról:
Nagyon szépen helyrejött, szerencsére maradéktalanul meggyógyult az átélt szörnyû kaland óta. Következhet a lelki rehabilitáció, mert Diffi még eléggé meg van szeppenve és idô kell ahhoz, hogy bátrabban nyitni merjen az emberek felé. Már az Állatotthonban barátkozik önkénteseinkkel, akik végtelen türelemmel veszik körül,így remélhetôleg Diffi is hamarosan el meri hinni, hogy nem eshet többé bántódása és csak szeretetet fog kapni tôlünk.

Elôzmények:
Diffi cica nagyon kalandos úton került gondozásunkba. Szegény kislány egy autó motorterében rekedt három napra, 120 kilométert tett meg a szabadulásig, ezután érkeztt hozzánk.
A rémes élményt még így is viszonylag szerencsésen megúszta, a farka és egyik szemecskéje sérült, valamint erôsen ki van száradva, így jelenleg infúziókúrán a kórházban tartották.
Reméljük, hogy a fiatal lányka teste és lelke is hamarosan regenerálódik a szörnyû kaland után. Az már most is kiderült, hogy a viszontagságok dacára egy nagyon kedves cicára találtunk. Állapotáról folyamatosan beszámolunk.

Ivartalanítva, chipezve, oltási kötelezettséggel adjuk örökbe.

A cicára KIZÁRÓLAG a 0620-540-5562 számon lehet jelentkezni!!!! Köszönjük.További képekMegosztom a Facebookon