Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Frédi
Nem: Kandúr
Született: 2017.02.15.
Bekerült: 2018.02.11.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Mesi 2018.05.28. 2018.06.05.

Friss hírek az oroszlánszelidítô szekcióból, Frédi ugyanis hatalmas léptekkel halad az ölbecicasághoz vezetô úton. Ideiglenes befogadója fantasztikus munkát végzett, most az ô tollából olvashatjátok, hogyan lett Frédi vadmacska énje a múlté:

"Mostanra sikerült Frédivel zöld ágra vergődnünk. Amikor hozzánk került teljesen kezelhetetlen volt. Se megközelíteni, se hozzáérni nem lehetett, ráadásul beteg is volt (erősen taknyos, és gyakran vért tüsszögött). Az első időszakban elbújt, felénk se nézett, fújt, morgott, karmolt, harapott amikor beerőszakoltuk a hordozóba, hogy orvoshoz vigyük, és szegény annyira félt, hogy többször bepisilt ha közelítettünk hozzá. Kapott antibiotikumot, de hetekig nem haladtunk a kezelésében sem, mert 3 naponta képtelenek voltunk befogni, hogy elvigyük megszúratni, a szájon át adott tabletták pedig nem nagyon hatottak. Végül egy hosszú hatású antibiotikumot kaptunk, ami nagyban megkönnyítette a terápiát, és végre jól van a cica! Közben nem tudom mi történhetett, talán, hogy jobban érzi már magát, talán megbízik bennünk, hogy nem akarjuk bántani, de teljesen kicserélték! Egy kissé ugyan félszeg, de szinte BARÁTSÁGOS kandúr lett belőle, hatalmas, gyönyörű zsebóra-szemekkel. Már nem próbál elbújni, kihúzza magát, és képes a helyiség közepén letett párnán feküdni, nem tapad a sarokba, és végképp nem pisil be, ha közelítünk felé. Simogatható, sőt, igényli a foglalkozást, bár az ölbevétel még nem megy, de dorombol, és profin "nyolcasozik". Sosem gondoltam volna, hogy lesz belőle házimacska, de úgy tűnik nincs reménytelen eset! Mindenkinek kitartást a vad macskákhoz!"

Elôzmények:
Frédi ugyanabból a kolóniából került gondozásunkba, mint Frank Sinatra, szerencsére összehasonlíthatatlanul jobb egészségi állapotban, még alultápláltnak sem mondhatnánk.
Ugyanakkor jelenleg sokkal jobban meg van szeppenve, mint Frank, egyelőre duzzog és morog, eléggé megviselte a változás. Mivel fiatal és nagy szerencséjére tapasztalt ideiglenes befogadóhoz került, reményeink szerint hamarosan megnyílik és elkezd bízni az emberben.
Jelenleg még a vadmacska énje dominál, feladta a leckét a pótmamájának, de hát mit is érne az élet kihívások nélkül. Úgyhogy szocializálódunk, ha addig élünk is, sikerülni fog és kész, ezt tértivevényes ajánlott küldeményben Frédivel is közöltük (a válaszra még várunk...).
Az örökbefogadni kívánóktól addig is türelmet kérünk, Frédi szelidítésérôl pedig természetesen folyamatosan beszámolunk.

Ivartalanítási és oltási kötelezettséggel adjuk örökbe.

A cicára a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet jelentkezni!!!! Köszönjük.

További képekMegosztom a Facebookon