Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: DÖME (Újvárosi Királyfi)
Nem: Kandúr
Született: 2016.11.20.
Bekerült: 2017.11.20.

Üdv Nektek Gazdijelöltek,

Döme vagyok és hódítani akarok! Igazi nagydumás, 1 év körüli, ivartalan cicapasi vagyok, menő cirmokkal és olyan pajkos, kihívó pillantással, hogy egyből a szívedbe lopom magam!
Augusztusban talált egy tündéri Hölgy Tatabányán, Újvárosban - innen az egyik nevem, Újvárosi Királyfi, amit első orvosi látogatásom alkalmával kaptam, mert épp a doktornőnek és asszisztensének tettem a szépet.
Megtalálásomkor elég jó állapotban voltam, szinte parazitamentes, így valószínűleg gazdis lehettem, de senki nem jelentkezett értem.
Jelenleg egy 1,5x3 méteres szobában tengetem napjaimat és várom, hogy valaki megmentsen "rabságomból". Bizony, néha nem csak a királylányokat, hanem a magam fajta királyfikat is meg kell menteni…
Nem tettem semmi rosszat, de már 2x vettek tőlem vért és belecsöpögtették valamibe, amin csíkok jelentek meg. Azt mondják, szerencsére nem vagyok éééces (macska AIDS-FIV), viszont sajnos van egy FELV-em, azaz leukózisom.
Jelenleg tünetmentes vagyok, 0,5 kg-ot híztam, szóval szerintem nekem semmi bajom, de hiába bizonygatom az Pótanyunak, azt mondja nem lehetek náluk teljes értékű családtag, mert veszélyt jelentek a Többiekre.
Annyira szeretetéhes vagyok, hogy szó szerint 10 körömmel kapaszkodom, az Pótanyu nadrágjába, amikor végzett a napi ,,kötelező” szeretgetésemmel és egyedül akar hagyni. Szerinte normális körülmények között erről leszoktatható lennék.
Így élek most, nem rossz, mert van kaja, meg nincs hideg, de azért nem az igazi… Szeretnék én is egy család tagja lenni, úgy, mint a Többiek, néha ellopni egy panírozásra váró csirkecombot, lelökni 1-2 virágot a virágállványról… De leginkább szeretetet adni és kapni szeretnék, na és persze nem bezárva élni!!!
Nehéz dolog, nem lehetek szigorú és akárkivel ne bútorozzak össze… Fontos lenne, hogy benti cica legyek, olyan lakásban, ahol nem tudok kipottyani az ablakon (macskaháló!). Egészséges cicával nem költözhetek össze, mert megfertőzhetem, de szintén leukózisos cicával, vagy cicát szerető kutyával igen.
Kérlek vedd figyelembe, hogy a leukózisom immungyengeséget okoz, tehát hajlamosabb lehetek megbetegedni és fontos, hogy legyen anyagi fedezeted rá, hogy orvoshoz vigyél.
Ha úgy érzed, hogy Te volnál számomra az ideális gazdi, kérlek írj nekünk üzenetet. Köszönöm!

Döme

email címünk: melinda.hinora@gmail.com

Az ideiglenes befogadó utószava:

A Pelyhes Peti Alapítvány (Tata) finanszírozta Döme ivartalanítását és első FIV/FELV tesztjét, kérem, aki teheti támogassa őket! Kevés pénzből, erejükön felül próbálnak segíteni a rászoruló cicákon! (Szla.sz.: 73600149-11131535, Adósz.: 18742987-1-11)
Megosztom a Facebookon