Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Imola - van gazdijelöltje
Nem: Nőstény
Született: 2014.05.02.
Bekerült: 2017.05.02.

Önkéntesünk egy benzinkúton találkozott Imola mamával, aki szinte szó szerint lestoppolta az autóját. Óriási hasán egyértelműen látszódott az előrehaladott vemhesség. Imola megérezve a biztonságot Ő bizony egy percet sem várt, életet adott négy kiscicájának.
Imola csodálatos, odaadó mama volt, aki példásan gondoskodik a babákról, sőt még egy ötödik elárvult kiscicát is a gondoskodásába vett.

A kiscicák már gazidhoz kerültek, így Imolán a sor, hogy megtalálja végleges otthonát.

Ideiglenes befogadója írta: Imola valószínűleg egyike a legdorombolósabb cicáknak. Nem csak akkor dorombol, ha körbeudvarolhat minket egy kis kajáért, vagy ha a legkedvencebb testrészeit, a fültövét és nyakát simogatjuk, de már attól hangos "örömdörmögésben" tör ki, ha csak beszélünk hozzá. Reggelente, ha kicsit később kell dolgozom menni, felugrik hozzám az ágyba és nyávogással jelzi, hogy itt az ideje a reggeli simogatásnak, délután pedig, amikor hazaérkezünk a munkából az ajtóban vár. Szereti ha fésülgetjük a bundáját, ha játszunk vele a kisegereivel és a cicaházikójába is szívesen bújik be. Szökni még csak meg sem próbál, néha kijön hozzám, ha teregetek, de amint szólok neki, vissza is jön velem a lakásba.
Hangulatától függően, néha csak bebújik az ágy alá és szunyókál, máskor pedig minden lépésemet követi... még a fürdőszobába is.
Nagyon kíváncsi természet, a galériánk építésekor a hangos zaj ellenére szívesen figyelte a munkásokat, de persze a porszívó ősellenségnek számít még neki is.
Mindent összevetve azt kell mondjam ő a tökéletes macska. Nem teszi tönkre a bútorokat, mindig az alomba végzi a dolgát, nem ébreszt fel minket hajnalban, nem játszik durván. Az egyetlen ami kicsit szívfájdalmam, hogy egyáltalán nem tűri az ölbevételt, bár lehet, hogy csak még nem vagyunk olyan jóban.


Ivartalanítva, oltási kötelezettséggel adjuk örökbe.

A cicára a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet jelentkezni!!!! Köszönjük.
További képek
Megosztom a Facebookon