Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Nox - gazdis
Nem: Nőstény
Született: 2016.09.20.
Bekerült: 2019.08.28.

Nox cica, önhibáján kívûl, sajnos visszakerült hozzánk, újra gazdikereső. :( Nagyon várja, hogy valakit ezúttal végleg Álomgazdivá varázsolhasson (bû)bájával, aminek nincs híján: igazi dorombolós felete szépség, imádja a simogatást.

Elôzmények:
A két bübájos kis fekete cica, Lumos és Nox, gazdájuk halála után a füzesabonyi állatvédö alapítvány került gondozásunkba.
Nox igazi felfedezö, sokkal bátrabb testvérénél, Lumosnál. Végtelenül kedves, az elsö simogatásra eldobja magát és rázendít a dorombolásra.
Aprócska termete és elhanyagolható életkora ellenére is tökéletesen tisztában van önnön gyönyörüségével, bájával, cérnavékony hangocskájának ellenállhatatlanságával - varázslatos kiscica.
Igazi vezéregyéniség, mindig ö az elsö a csínytevésben, határtalan kíváncsisága és apró, tühegyes karmocskái segítségével bárhová odahoppanálja magát. Tanárai szerint egészen a Mágiaügyi Minisztériumig ívelhet majd karrierje.
Tökéletesen szobatiszta, pedánsan rendben tartja pihe-puha bundácskáját, és még a legkisebb félrepottyant falatkákat is feltakarítja mindenhonnan.
Legendás Lények Gondozása órai gyakorlatra szeretettel ajánljuk egyaránt minden kedves varázsló- és boszorkány tanoncnak, valamint muglinak.

Chipezve, oltva, ivartalanítva, további oltási kötelezettséggel adjuk örökbe.

A cicára a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet jelentkezni!!!! Köszönjük.További képekMegosztom a Facebookon