Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Kajla-Gazdis!
Nem: Nőstény
Született: 2016.05.01.
Bekerült: 2016.10.17.

A Kajla-híradó legfrissebb adása következik:
Az aktuális kontrollvizsgálat során Boda doki a röntgen alapján úgy értékelte, hogy mivel Kajla combcsontja is el van deformálódva, valószínûleg nem lehetne a patella mûtéttel olyan mértékű javulást elérni, ami indokolná ezt a komoly beavatkozást. Főként mivel szerencsére Kajlának nincsenek fájdalmai, éppen csak egy kicsit egyedi a járása (de ezt Travolta a Grease-ben nyújtott alakítása óta határozottan szexepilnek kell hogy tekintsük!!!).
Ízületvédőt kell szednie az eldeformált csontok védelmében és csak benti cica lehet, hiszen nem olyan ügyes és ugrubugri. De Boda doki mostantól gyógyultnak nyilvánította és teljes értékû életet élhet!
Mivel mindezt Kajla is hallotta, haladéktalanul be is indította a csintalan kamaszélet minden velejáróját. Játékos és imádja produkálni magát, de nem adja könnyen a bizalmát. Egyre kedvesebb és dorombolósabb, de idegenekkel kezdetben távolságtartó, így meg kell dolgozni a haverfelvételért. Az eredményt viszont érdemes kivárni: ez a sokat szenvedett kismacska életre szóló társa szeretne lenni, egy türelmes gazdinak, hogy már csak a rengeteg játékon és szereteten kelljen törnie a buksiját.

Kajla friss hírek! Sôt, Kajla friss, ropogós, csupajó hírek! A kontrollvizsgálat és a mindennapi tapasztalat is azt mutatja, hogy a rehabilitáció remekül sikerült! Kajla medencéje szépen rendebejött, egyre ügyesebben használja a lábikókat és végre elkezdhet korának megfelelôen csibész életet élni. A patella ficam továbbra is fennáll, de Boda doki szerint egyelôre nem szükséges mûteni. Természetesen továbbra is figyeljük, ha mégis szükség lenne beavatkozásra, illetve Boda dokihoz is visszük további kontrollra.
Addig is, orvosilag javallotan rosszalkodhat, pardon, gyógytornázhat tovább :-D
Elôzmények:
Súlyos állapotban lévő, gázolt cica került ismét a gondozásunkba.
Tatabányán találták az út mellett ezt a növendék, nőstény cicát. Minden bizonnyal elgázolta egy autó. A sérülései nagyon súlyosak, a medencéje és a csípője össze-vissza el van csavarodva és csúszva, a lába eltörött és kificamodott.
Borzasztó sérülése és állapota ellenére egy igazi édes kamasz, a neve Kajla lett.
CsodaBoda doki és csapata ismét csodát tett, két lépcsôs mûtéttel tette rendbe Kajla sérüléseit. Kajla remekül viselte az operációkat, így végre elhagyhatta a kórházat. Ideiglenes befogadóhoz került, ahol egyelôre szigorú ketrecnyugalom és hosszú reghabilitáció vár rá.
Nagy drukkot kérünk, mielöbbi és teljes felépüléséhez!


Ivartalanítva, oltási kötelezettséggel adjuk örökbe!

A cicára a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet jelentkezni!!!! Köszönjük.


További képekMegosztom a Facebookon