Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Rómeó-Gazdis!
Nem: Kandúr
Született: 2016.02.05.
Bekerült: 2016.09.09.

Rómeó cica sajnos ismét visszakerült gondozásunkba. Kiderült, hogy a szépfiú nem hajlandó senki mással osztozni szíve választottja kegyeiért, mondhatnám, hogy egy féltékeny dög, de egy Rómeóról mégsem nyilatkozhatunk ilyen profánul... Lényeg a lényeg, hogy egykének szeretnénk örök beadni, hogy a gazdi féltő szeretetében és rajongásában egyedül lubickolhasson.

Előzmények:
Hát kérem, megszokhattátok már, hogy elég komoly szépfiú kínálattal dolgozunk, de ezúttal egy igazi nagyágyút szeretnénk bemutatni nektek: ô nem más, mint Rómeó.
Hihetetlen sármmal és jóképûséggel van dolgunk, nôi szívek reszkessetek! Ráadásul nem csélcsap, se nem csalfa, hanem bájos, kedves, dorombolós.
Várólistáról került gondozásunkba (az hagyján, hogy ô várt, na de mi hogy vártuk ôt!!!), és természetesen azonnal mindekit a mancsa köré csavart. Mi pedig illedelmesen omlottunk a lábai elé.
Rómeó tehát epedve várja az ô epedezô Júliáját. A Capulet névhez nem ragaszkodunk, aggodalomra semmi ok, nem lesz belviszály, ôt csakis imádni lehet.
(Viszont a gazdijelöltek kapják össze magukat, a Macskamentô csoportban ugyanis többen gondolkodnak az átkeresztelkedésen. Mindenesetre senki ne lepôdjön meg, ha a belügyminisztériumban hirtelen drasztikusan megnövekszik a Júlia név felvételére irányuló kérelmek száma...)

Ivartalanítva, oltási kötelezettséggel adjuk örökbe.

A cicára a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet jelentkezni! Köszönjük!


További képekMegosztom a Facebookon