Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Izabella-Gazdis!
Nem: Nőstény
Született: 2016.05.01.
Bekerült: 2016.08.09.

Sajnos Izabella visszakerült gondozásunkba. Egyelőre nem érti mi történik vele, ezért meg van illetődve, de reméljük hamar feloldódik, hiszen az alaptermészete nagyon kedves, kiváncsi és játékos.
Olyan gazdi jelentkezését várjuk, aki tisztában van egy kölyök macskával járó feladatokkal, megfelelô türelmes nevelést tud számára biztosítani (hiszen egy kiskamasznak pontosan erre van szüksége), és nem utolsósorban: aki egy életen át tervez vele!
Iza egy gyönyörű maine coon jellegű kiscica, egy süldô macska minden jellemző elevenségével és játékosságával. Nem volt mindig így. Csontsoványan találták egy gyár területén, miközben az anyukája után sírt. Emberhez nem mert odamenni, csak akkor merészkedett közelebb, amikor egy anyamacska hívó hangját játszották le, így sikerült végül megfogni.
Az immunerősítő és hízókúrának köszönhetôen csodaszépen kigömbölyödött, egészséges és gyönyörû. FIV és FELV tesztje negatív lett.
Iza imád játszani, labdára és minden mozgó tárgyra vadászni. Soha sem fárad el, megállás nélkül fel-le rohangál. Nagyon szereti a pocakját, hangos dorombolással kíséri a finom falatokat. Mikor elfárad szívesen pihen meg az ember ölében, dorombolva, puszit osztva.

Oltási és ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe!

A cicára a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet jelentkezni!!!! Köszönjük.


További képekMegosztom a Facebookon