Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Zokni-Gazdis!
Nem: Kandúr
Született: 2016.05.29.
Bekerült: 2016.07.31.

Zokni friss hírek: csodaszép kandúrkává cseperedett és már a múlté a sok rossz tapasztalat okozta félénkség. Bújós, kedves, játékos, egyszóval igazi macskagyerek. Végre ismét bízik bennünk és mi alig gyôzzük sok-sok szeretettel meghálálni a bizalmát :-)

Elôzmények:
Zokni és Mamusz számára füzesabonyi állatvédők kértek segítséget. A háznál, ahol születtek, nem kívánatos személyekké váltak és rövid úton, kirugdalva őket a kapun próbáltak tőlük megszabadulni. Egy ideig egy fürdőszobában elhelyezett ketrecben találtak átmeneti menedéket, majd várólistáról így kerülhettek a Macskamentés gondozásába. Az előzmények ismeretében nem csoda, hogy a két kis Lábbeli nagyon félős és megszeppent. Azon dolgozunk, hogy hamarosan elhiggyék, most már semmi bántódásuk nem eshet, az emberi lábhoz nyugodtan lehet dörgölőzni, megpróbálni felmászni rá, vagy bármit – rugdosni semmiképpen nem fog.

Zokni, a fiúcska, nővérkéjénél kisebb termetű, de szerencsére remek az étvágya, úgyhogy dolgozunk a lemaradáson. Egyelőre ő a félősebb, figyeli, hogy mit csinál a tesó, majd végül felbátorodva nekivág a kalandnak.
Mamusz, a leányzó, egy paraszthajszállal merészebb, töri az utat mindkettejüknek. Polgári foglalkozását tekintve egy valódi labdazsonglőr.

Mindketten nagyon játékosak, hogy ne ijesszük el őket a fékevesztett játéktól, leskelődni és hallgatózni szoktunk. Csak úgy repkednek a csörgős labdák és játékegerek, öröm látni ezeket a felszabadult pillanatokat. Reméljük, hogy a nehéz kezdet után, hamarosan igazi bújós, dorombolós lurkó lesz ebből a két, csodaszép mintázatú kiscirmosból.

Zokninál a laborvizsgálat FELV pozitív eredményt hozott. Ettôl egyáltalán nem kell megijedni, csupán két dolgot kell betartani. Zokni csak benti tartással fogadható örökbe és fokozottan kell vigyázni az immunerôsítésre. Így hosszú, boldog és tünetmentes életet élhet, egy Álomgazdi oldalán.

Oltási és ivartalanítási kötelezettséggel, benti tartással fogadható örökbe!

A cicára a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet jelentkezni!!!! Köszönjük!


TovMegosztom a Facebookon