Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Katrina-Gazdis!
Nem: Nőstény
Született: 2006.06.27.
Bekerült: 2016.06.27.

Katrina cica azon szerencsések közé tartozik, akik a téli hideg elôl ideiglenes befogadóhoz költözhettek a kifutóból. Kaptunk is beszámolót, a kisasszony visel dolgairól családi környezetben:
"Katrina továbbra is a végtelenül okos macskák csapatát erősíti, ma reggel a gyermek kikészített kakaójába akart fejest ugrani, kétszer szóltam rá, másodjára otthagyta és illedelmesen leült a székre. (Többet tud, mint némelyik ember). Továbbra sem ölbecica, de ha felvesszük, kb. 30 másodpercig nyugton marad, viszont elkezdett focizni, amit eddig nem csinált, akár a legókockákkal is. (De van labdája, 3-4 db.) Egyre hangosabban dorombol, és tudja, hogy nem örülök, ha az ágyra jön, ezért csak néha próbálkozik meg vele. A fiaimat a mancsa köré csavarta, a 14 éves nagy képes hazajönni a suli után, edzés előtt, csak hogy megetesse, szegény macska ne éhezzen már napközben. Jó természete volt akkor is, amikor ide került, de egyre jobban oldódik, igazából kedves, ragaszkodó teremtés".

Elôzmények:
Katrinát rendkívül súlyos, elfekvő állapotban találták Csömör határában, Nagyréten. Nagyon sovány és gyenge volt, hátsó lábán ínszalag szakadást találtak orvosaink. Kis erősítés után túl is esett Katrina a műtéten.
Szegény drága Katrina valaha talán jobb napokat is látott, még talán fontos is volt valakinek, hiszen nyakában egy elnyûtt piros bolhanyakörv volt.
Ami viszont biztos, hogy nagyon vágyik egy álomgazdira, imád hízelegni, kitörô örömmel fogad minden simogatást, becézést. Emberekkel nagyon kedves, más cicákkal kevésbé.

Ivartalanítva, oltási kötelezettséggel adjuk örökbe!

A cicára a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet jelentkezni!!!! Köszönjük.
További képekMegosztom a Facebookon