Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Mira-Gazdis!
Nem: Nőstény
Született: 2015.12.08.
Bekerült: 2016.04.08.

Mira cica segélykérése a Ciamentő Angyalokon keresztül jutott el hozzánk. Teknőc-tarka kislány, szegényként egyszerűen bedobták egy kertbe, innen kértek segítséget a az elhelyezésében. Az őt ért megrázkódtatások ellenére tündéri és ragaszkodó cica. Szinte az első perctől ránőtt ideiglenes anyukájára. Mindenhová árnyékként követi, bújik, ölbe mászik. A gondos táplálásnak köszönhetôen, szépen össze is szedte magát, így aztán gazdikeresô felszólalást intézett a tisztelt publikumhoz. Íme:

„Nem vagyok én apáca, nem élhetek bezárva…!!! Hát még most sem érted?!!! Engedjél ki, de izibe, konkrétan, MOST AZONNAL!!!

Mi az, hogy nem lehet??? Miféle szerződés? Te komolyan képes voltál aláírni egy olyan szerződést, hogy engem nem engedsz ki?!!! Nem, a többi ideiglenes macskád nem érdekel, ENGEM nem akarsz kiengedni???”

A fentiek alapján esetleg, talán, véletlenül, netán, már sejthetitek is hogy Mira cicánknak kijárós álomotthont keresünk. A szelídített vadmacska kategóriában is vannak az átlagosnál nagyobb szabadságvággyal rendelkezők, nos, Mira is ebbe a kategóriába tartozik.

Egy tündér, kedves, játékos, barátságos, gazdifüggő, de azért mindennek van határa!!! Ha menni kell, hát menni kell!!! És mivel a cicáknak a zárt ajtó általában is kihívást jelent, el képzelni, hogy egy Miráéhoz hasonló, szárnyaló személyiség számára egy állandóan megoldandó és leküzdendő probléma a: hogyan legyek éppen mindig az ajtó MÁSIK oldalán…?

Ráadásul Mira isteni meggyőző képességgel rendelkezik, ugyanis rém ügyesen egy jó kis születési légcsőszűkületet gyűjtött be magának. Ez pedig a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha nem teljesül valami, amit akar, akkor fantasztikus „mindjárt-itt-esem-össze-ájultan-ha-azonnal-nem-engedsz-ki” kamu produkciókat tud előadni, halálravált lihegéssel és zihálással megfűszerezve. Azért ez ütős, nem?!

Egy szó, mint száz, Mirát kinti-benti tartással, ráadásul egyke cicának szeretnénk örökbe adni (ezt a roppant hatásos magánszámot ugyanis akkor is képes előadni, ha túl kimerítően ökörködik egy másik cicával való játék közben – és két macska játékánál mikor nincs ökörködés…). Színész növendékek előnyben, a tragédia felépítése, árnyalatai, előrevetítése, a feszültségkeltés mesteri alkalmazása mind-mind kiválóan gyakorolható Mirával.

Ivartalanítva, oltva, további oltási kötelezettséggel adjuk örökbe!

A cicára a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet jelentkezni!!!! Köszönjük.


További képekMegosztom a Facebookon