Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Gofri-Gazdis!
Nem: Nőstény
Született: 2014.03.26.
Bekerült: 2015.03.26.

Kedves Érdeklődő!
Nem is tudom, hol kezdjem, de talán a legjobb, ha nem cicózók; in medas res…
Egy fiatal cicalány vagyok, akinek elcsavarta a fejét egy kandúr, de ebben a helyzetben segítségemre sietett a NOÉ Állatotthon; jelentem jól vagyok.
Néhány hónapja lakom ideiglenes Anyukámnál, akinek nincs velem könnyű helyzete… Marci nevű cicájával szinte másnap nagy haverok lettünk, azonban az emberektől tartok; sajnos nem tudom elmesélni, miért. Sem Anya, sem én nem adjuk fel azért: sokat fejlődtem az elmúlt hetekben, felvettem a hétköznapok ritmusát, és amint jelez a telefon, hogy kelni kell, én már –mint rendes kislány- ott topogok a hálószoba ajtajában. Reggeli ellenében hagyom magam simogatni sőt, dorombolok és prüntyögök, de egy számomra hirtelen jött mozdulat megriaszt, és inkább visszaszaladok a biztonságot jelentő ágy alá. Tehát van még mit a bizalomról tanulnom, de rajta vagyok a dolgon.
Ahogy említettem, nagyon jól kijövök fajtársaimmal, azonban magamban is igen jól eljátszom; minden, ami csörög, zörög és könnyen a levegőbe dobható, az jöhet. Játszani veletek, emberekkel is szeretek, ha van kellő távolság; Anyának is van egy „horgászbot” játéka, a végén egy macival. IMÁDOM!!!
Ez vagyok én, Gofri a kettős személyiségű cicalány, aki vágyik nagyon a szeretetre, de még dolgoznia kell azon, hogy el is fogadja azt, és bízzon az emberekben; hiszen a NOÉ Állatotthonnál csak figyelmet és gondoskodást kapott.
Bízom abban, van még olyan türelmes ember, mint Anya, aki tudja, félénkségem nem neki, hanem a NOÉ előtti életemnek szól…"

Gofrit ivartalanítva, oltási kötelezettséggel adjuk örökbe.

A cicára a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet jelentkezni!!!! Köszönjük.

További képekMegosztom a Facebookon