Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Bagira-Gazdis!
Nem: Nőstény
Született: 2014.09.01.
Bekerült: 2015.09.27.

Bagira cica, (Noés nevén Konfetti) 2015. februárjában költözött gazdihoz. Sajnos nem sikerült beilleszkednie új családjába, ezért visszakerült gondozásunkba. Játékos és alapvetően kedves cica, de vadócságát a korábbi gazdik nem tudták megfelelően kezelni, ezért egy cicák szocializálásában nagy tapasztalattal rendelkező ideiglenes befogadónknál helyeztük el, aki így ír róla:

"Bagira kezdetben kicsit tartózkodó, de embercentrikus cica, nagyon szívesen veszi a gazdi érdeklődését. Kicsit még durva a játékkal, de finomodnak a mozdulatai, már a körmét is szépen behúzza az emberi kéz közeledtére. Szeret láb körül sertepertélni, és minden nyitott szekrényajtót vagy fiókot cicalakásnak tekint. Kíváncsi, de nem tolakodó, egy kis sonkáért azonnal együttműködő lesz és hangosan dorombol. Szeret ágyban aludni, és már kézbe vehető. Bármilyen cicajáték alkalmas neki, főleg a húzogatós cuccok és a labda, amit szeret. A kutyákkal, cicákkal is kialakította a kapcsolatát, szépen összeszoktatható bármilyen más háziállattal is.
Mostanra már egy kedves simogatható, kézbe vehető cica, de előfordulhat, hogy az ő végleges gazdijának meg kell azért majd küzdenie a bizalmáért. Kíváncsisága töretlen, igazi kis minden lében kanál, mindenhol ott van. Gyönyörű szép bársonyos fekete bundája, ragadozó alkata és borostyán szeme pedig igazi esztétikai élményt biztosít a gazdinak a nap bármely percében. Őt ki kell érdemelni,
türelemmel viseltetni a kezdeti bizonytalanságaival szemben, más út nincs. Az egyik legokosabb macska, akivel dolgunk volt, remekül tanítható, ha a gazdija figyel rá, eleget foglalkozik vele, tökéletes társ lesz belőle, álommacska."

Bekerülésének története:

Mondhatnánk, hogy Konfetti szerencsés véletlenek sorozatának köszönhetően került gondozásunkba. Mondhatnánk, ha hinnénk a véletlenekben. De nem hiszünk. Megtalálni szilveszter este ezt a koromfekete kiscicát, egy elhagyott gyártelep mellet, egy robogó autóból kipillantva, majd a forgalmas út mellett megfogni és begyömöszölni az éppen kéznél lévő cicadobozba, több volt mint véletlen.
Pokoli hideg volt aznap éjjel, Ő pedig átfagyva és kiéhezetten várt az út szélén. Jéghideg volt és a súlyát szinte alig lehetett érzékelni.
Mára szépen kikerekedett, és megszelídült. Más cicákkal az első pillanattól jól kijön, a kutyákat lassan megszokja. Bár még kissé szocializálatlan, alapvetően, kedves és barátságos cica.

Ivartalanítva, oltási kötelezettséggel adjuk örökbe.

A cicára érdeklődni a macskamentes@noeallatotthon.hu email címen lehet! Köszönjük.


További képekMegosztom a Facebookon