Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Kosztya - gazdis
Nem: Kandúr
Született: 2012.04.15.
Bekerült: 2020.05.29.

Ez a gyönyörű, de nagyon érzékeny és félénk cica ismét visszakerült! Nem tehet róla, nem csinált semmi rosszat. Annyi történt, hogy kiderült egy számunkra is rejtőzködő, de könnyedén kikezelhető betegsége van. 1 hét múlva kutya baja sem lesz, most mégis ismét egy ketrecben ül. És nem érti. És mi sem értjük. Nagyon sajnáljuk Kosztya!
Az egy hét leteltével hatalmas szüksége lenne egy türelmes gazdira, akinél az örökké élethosszig tart, aki elfogadja a cica visszahúzódó természetét, és nem dobja el az első apró probléma jelentkezése után.

Előzmények Kosztya hosszabb gazdis lét után a befogadók költözése miatt, visszakerült gondozásunkba. Kezdetben ragaszkodott az éjszakai életmódhoz: este dorombolva közeledett az emberekhez, ám a nappalt egy szekrény tetején megbújva töltötte.
Habár alaptermészetét tekintve továbbra is félénk, ahogy sikerül elnyerni bizalmát, rengeteget oldódik. Akit megismer, azzal kifejezetten bizalmas, kedves, szelíd, beszélős cica. Ölben annyira nem szeret lenni, de kéri, és igényli a simit. Örökifjú, nagyon szeret játszani.

Más nem domináns cicákkal jól kijön, de a harciasabb, domináns cicák megijesztik, elveszik a kis önbizalmát.

Ételben nem válogatós, mindent megeszik. Eldobott jutifalatért rohan. Néhány hét befektetésével egy igazán szeretetéhes, játékos kis beszélgetős-makogós ugróbajnok cicának lehet a gazdája.


Előzmények: Kosztya nagyon különleges cica, különlegessége pedig rendkívüli félénkségéből és szintén rendkívüli ragaszkodásából adódik. Nagyon nehezen nyit az emberek felé és sokszor előfordul, hogy ha valaki látogatóba jön, akkor elő sem merészkedik az ágy alól, vagy csak nagyon távolról figyeli a történéseket. Időbe telik megnyerni a bizalmát és elnyerni a szeretetét, de utána nagyon ragaszkodó cica lesz. Ideiglenes gazdiját imádja, mindenhova követi dorombolva. Nem tartozik a bármikor ölbe vehető kategóriába, inkább ő jelzi naponta többször is, hogy szeretné ha felemelnék, simogatnák.
Békés, játékos, de könnyen megijedő cicus. Olyan gazdi lenne az álomgazdi, aki nyugodt környezetet tud biztosítani a számára.

Csak lakásba adjuk örökbe. Oltva, ivartalanítva várja az álomgazdit.

A cicára a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet jelentkezni!!!! Köszönjük.


További képek

Levél a leendő gazdihoz


Megosztom a Facebookon