Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Sir Csi
Nem: Kandúr
Született: 2009.05.01.
Bekerült: 2012.05.02.

Sir Csí egy végtelenül kedves, dorombolós, bújós kandúrka, aki nagyon vágyik a szeretetre és nagyon sok szeretetet is tud adni, emellett szép is!

De Sir Csí AIDS pozitív. Valószínűleg betegségéből adódóan van valami gond a kisagyával, ami a mozgáskoordinációért is felel. Nem érzékeli teljesen a jobb oldalát, nem is terheli úgy ahogy kéne. Úgy lépdel, mintha mindig csúszna a padló, és nem tud jobbra fordulni, helyette balról kerül:). Viszont az emberhez (és az ennivalóhoz) vezető utat így is megtalálja és minden erejével azon van, hogy hízelegjen. Tisztálkodik, szobatiszta, nagyon jó étvágya van, egyszóval ő a normális cicák mindennapi életét szeretné élni amíg teheti, lehetőleg egy szerető gazdi mellett.
Betegsége miatt más cica mellé, illetve kijárós cicának nem mehet.

Csínek a Noé ketrece jelentette az utolsó esélyt, mert az út mellett ahol porosan, teljesen apatikusan és kiszolgáltatva megtalálták a biztos halál várt rá, akár egy kutya, akár az éhhalál formájában. Azóta ideiglenes gazdihoz költözött, ahol bicebócán ugyan, de a mindennapi cicák életét éli. Az orvosok szerint meglepően jól van. Szép nagyfejű, vaskos kandúr lett belőle. :)

Csí így is hálás, hogy élhet és ezt nem győzi minden mozdulatával megerősíteni, de azért olyan jó lenne egy gazdi! Egy gazdi, ami talán soha nem volt neki, talán volt, de nem vigyázott rá eléggé..
Gazdi, ugye eljössz érte?

SirCSi sajnos lebetegedett, és a FIV miatt immunrendszere nehezen küzdi le a fertőzést. Egyelőre sem ő, sem mi nem adjuk fel a harcot, de ebben az állapotban nem örökbefogadható.

2013.04.30. SirCsi betegsége sajnos legyőzte őt :( Isten veled drága. Nagyon szeretünk! Köszönjük Nórinak, ideiglenes befogadójának, hogy vállalta és szerette őt élete végéig!

További képek


Megosztom a Facebookon