Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Töpörtyű- gazdis
Nem: Kandúr
Született: 2011.03.10.
Bekerült: 2019.05.08.

Töpörtyűt betegen találták, hasmenéssel küszködött, egyik szemét meg kellett műteni, annyira károsodott... 2011-ben, majdnem pontosan 8 éve. Nagyon hamar gazdára is talált.
Aztán az álom szertefoszlott, Töpi családi okok miatt visszakerült gondozásunkba, ami természetesen nagyon megviselte :-(
Öröm az ürömben, hogy ideiglenes befogadóhoz kerülhetett, akinél szépen lassan oldódik, nagyon kedves, nagyon bújós és egyre bátrabb ez a szépséges kandúr. Jelenleg több cicával és kutyussal él együtt és fokozatosa, nagyon ügyesen kezd beilleszkedni a nagy családba.
"Gyerekteszten" is ügyesen átesett, állatokkal ügyesen bánó gyermek mellé is szívesen ajánljuk.

Volt gazdája így írt róla:
"Nagyon igényli a szeretetet, nagyon szeretett a fejemnél aludni vagy a vállamra téve a kis fejét. Már egy kis simogatásra is dorombol, dörgölőzik.
Szeret ablakban ücsörögni, ha besüt a nap akkor a napfényben elfeküdni.
Mindig is lakásban volt, a folyosóra se mert kimenni, max kinézett az ajtón, és iszkolt is vissza. Nem tudom őt elképzelni kijárós cicaként.
Általában jól kijött a cicákkal, bár az utóbbi időben mintha kiközösítették volna.
Rossz szokása igazából nincsen, talán csak hogy hajlamos gyorsan befalni a kajcsiját majd megy a még falatozó cicákhoz, hogy az övékből is ehessen.
A lógatós, zsinóros játékokat kedveli, de a nagy kedvenc az a lézeres piros pontvadász játék. Azt hosszan képes üldözni.
Igazából ő egy nagyon szeretetre éhes, nagyon hálás cica. Akárhányszor beteg voltam, mindig jött dorombolni. Meg amúgy is. Tényleg egy álomcica."Ivartalanítva, chipezve, oltási kötelezettséggel adjuk örökbe.

A cicára KIZÁRÓLAG a 0620-540-5562 számon lehet jelentkezni!!!! Köszönjük.További képek
Megosztom a Facebookon