Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3. 4 5 6 | Következő
Remélem, már újra boldog!
2014.08.07.
Diana, vagy ahogy mi becéztük Öszi, a NOÉ ménes nagy öregje elment. Többé nem fájnak öreg, kizsákmányolt csontjai. Hisszük, hogy boldogan nyargal és legelészik, ott a Szivárványhídon túl.

Erika búcsúszavai, aki Diana fiatal éveiben a családja volt, majd, mikor későbbi tulajdonosa kizsákmányolva a vágóhídra akarta küldeni, megmentője lett.

Gipsy King plusz kilókra vágyik!
2014.07.08.
Gipsy King, a vak ló idén februárban került gondozásunkba. Nem titkolt szándékunk volt, hogy másik vak lovunknak, Debinek társat találjunk a vak ügető személyében. Eleinte voltak problémák, hiszen mindketten megtapasztalták már, hogy a vak lovakat a többi ló mindig bántja, így egymástól is rettegetek, de amióta kitavaszodott és beindultak a hormonok, már úgy tűnik minden rendben van köztük. Gipsyvel azonban koránt sincs minden rendben...

Lómentés összefoglalója - 2013.
2014.03.04.
A 2013-as év nem volt eseménytelen Lómentésünk számára. Voltak jó és rossz napok, és néhány újabb csodának lehettünk szemtanúi. Immár fogalommá vált, hogy „Debivel mindig történik valami”, több lovunk is ideiglenes befogadóhoz cuccolt, gazdagabbak lettünk két nagyfülüvel, és megalakításra került a „NOÉ Csacsiménes” is.
De menjünk csak szépen sorjában.

Patkolás és körmölések: Birs, Csacsiménes és Gipsy King
2014.02.24.
Ismét túl vagyunk egy patkolós-körmölős napon. Most ménesünk azon fele került sorra, akik mondjuk úgy, mindig megédesítik kovácsunk, Bakos Ernő és persze Kerekes Doki ezen napjait. Ők azok, akiknek bódítás szükséges ahhoz, hogy mi kétlábon, Ernő pedig ép derékkal sétálhasson ki a menhely kapuján a körmölés végeztével. :)

Influenza időszak van! Köhög a lovunk!
2014.02.18.
Birs lovunk nagyon köhög. Felső légúti fertőzése miatt nagy mennyiségű letapadt váladék van, amire ACC HOT 600 granulátumot kell szednie nagy mennyiségben. Kérjük, segítsétek a felgyógyulását. Köszönjük :)


Gipsy King, a NOÉ ménes legújabb szívtiprója
2014.02.18.
Ménesünk új taggal bővült a közelmúltban: Gipsy King, aki nagy hendikeppel indul a vaksága miatt. Mivel van már tapasztalatunk vak lóval, hiszen Debi is az, így terveink szerint egy külön vak ló karámban fognak ők együtt élni. Az összeszoktatásuk megkezdődött. Ismerjétek meg Gipsy King-et :)


Kölyök és Tesco új otthona - Olaszliszka
2014.02.01.
Kölyök és Tesco lovunk nemrég nagy lehetőséget kapott. Olaszliszkára költözhettek, ahol egy állatsimogató oszlopos tagjai lettek. Ugyan nagyon hiányoznak, de tudjuk a lehető legjobb helyen vannak és ez mindennél fontosabb.

Hírek Szamócáról és Mukiról, a két magyarszecsődi szamarunkról :)
2014.01.20.
Muki és Szamóca tökéletesen beilleszkedett új otthonába. A csacsiménesünk teljes értékű tagjai. Íme egy beszámoló róluk :)

Végtelen történetek: Debivel mindig történik valami...
2013.11.20.
Debi végtelen történetünk főhőse, hiszen ő az, akivel mindenig történik valami, mellette ismeretlen az unalom szó... Nem meglepő módon ismét Debinek kérünk segítséget!

Csacsiménes, avagy elkészült Muki és Szamóca új legelője :)
2013.10.31.
Elkészült Muki és Szamóca, a magyarszecsődi szamarak új legelője. A nagyfülűekhez csatlakozott Amálka és Koksz, a két öszvér. Nem titkolt szándékunk, hogy Amálka kissé helyrerakja Mukit és az egóját, és reményeink szerint Amál lesz a vezérkanca.

Muki töke, avagy here nélkül boldogan
2013.10.14.
Muki átesett a herélésen. Nem volt egyszerű projekt kivitelezni a műveletet, mivel Mukinál nagyon nem akart hatni az altató, így emelni kellett az adagot. Emiatt kicsit hosszabbra nyúlt a délutáni csicsika, de gond nélkül ébredt :)

Szamóca és Muki, a két „gyilkos szamár” története
2013.10.10.
2013. májusában két szamár, Szamóca és Muki, sajnos igen csak kétes hírnevet szerzett magának, amikor eddig még mindig teljesen tisztázatlan körülmények között megtámadtak és feltehetően halálát okozták egy férfinek. A nagy port kavart ügy a Noé Állatotthont is megrázta és lesújtotta. A média már az ügy kezdetétől, amikor még semmit sem lehetett tudni elkönyvelte a két állatot „Gyilkos szamarak”-nak, azóta is csak így emlegetik őket.

Menthol befogadót keres!
2013.09.10.
Menthol, a mi kis szívtiprónk, Carmen lovagja új kalandok, kihívások elé nézne... Carmennel kötött románca elhalványulni látszik, már Carmen is megtalálja nélküle a helyét a NOÉs ménesben. Egy szó, mint száz Menthol befogadót keres!

Kölyök befogadót keres ! ! !
2013.09.08.
Kölyök már nem kölyök, de a neve már megmarad. 2 éves korában, borzalmasan elhanyagolt állapotban mentettük őt anyjával együtt. Ám kölyök még fiatal, életerős, okos(kodó), így szeretnénk neki egy olyan helyet keresni, ahol az energiáit levezetheti, ahol megmutathatja milyen okos, és ahol van szakértő gondozó, aki a néha problémás viselkedését is tudja kezelni. Jelentkezni a lomentes@noeallatotthon.hu email címen lehet.


Debi zsánere: Zsáner
2013.09.02.
Sziasztok, én Zsáner vagyok, a kisló! Remélem sokan emlékeztek még rám; tudjátok, én voltam az a paci, aki karambolozott. Az életem azóta fenekestül felfordult...

Tavaszi lovas összefoglaló, avagy Debi gyógyulása, és az új legelők
2013.08.07.
Szokás szerint az események sodrásába kerültünk, így újfent megcsúsztunk tavaszi lovas összefoglalónkkal.

El akarják altatni a magyarszecsődi szamarakat
2013.05.30.
Állatotthon természetesen mindent megtesz, a csacsik életének megmentéséért. Az ügy állásáról folyamatosan beszámolunk!

Baj Debivel együtt jár...
2013.04.24.
Ahogy a mondás tartja a "Baj nem jár egyedül!" nálunk az állatotthonban ez így hangzik: "A baj Debivel együtt jár!"

Friss hírek Debiről
2013.04.04.
Friss hírek Debiről, akivel mindig történik valami...

Debivel mindig történik valami...
2013.04.01.
*személyes kiegészítések egy nemlovasDebirajongónoéstól:
1. Debi valószínűleg a világ legkedvesebb és legaranyosabb lova. Minden fájdalma, ijedtsége ellenére bújt és puszilkodott egész idő alatt. Az a bizalom, amit már korábban is megtapasztaltunk, most is lenyűgözött.
2. tényleg igaz, hogy két legfinomabb illat létezik a világon a lovak selymes, puha orrának és a kutyák talpának az illata.
3. megszakad a szívem érte, de így legalább most néhány hétig újra naponta többször megpuszilgathatom. 




Előző | 1 2 3. 4 5 6 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül