Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3. 4 | Következő
Budapest legnagyobb állatotthona napi élelmezési nehézségekkel küzd!
2010.02.04.
Budapest legnagyobb állatotthona napi élelmezési nehézségekkel küzd!
A NOÉ Állatotthon Alapítvány gondozásában álló közel 650 állat napi élelmezése veszélybe került.

A karácsony áldozata
2010.01.04.
Karácsony első napját a legtöbben meleg szobában, szeretteik körében ünnepelték. Amíg megterült az ünnepi asztal, égett a csillagszóró és karácsonyi énekek szóltak, valahol Kőbányán, a zuhogó esőben egy figyelmetlen autós átgázolt egy kutyán, majd továbbhajtott.

Vigyázat, petárdák!
2009.12.27.
A szilveszteri petárdázáskor minden évben állatok ezrei rohannak világgá - sokan közülük a kocsik kerekei alatt, vagy sintértelepeken végzik vagy sosem jutnak haza. Ezért kérjük a gazdákat, hogy december 31-én egész nap és január 1-én tartsák kedvencüket biztonságos helyen, bezárva. Mivel a petárdák és a (kis)tűzijátékok használata és árusítása 2005 óta tilos, kérjük, a petárdázókat jelentsék be a rendőrségen!

Állatok Karácsonya a NOÉ Állatotthon Alapítványnál
2009.12.07.
Az Állatok Karácsonya megünneplése alkalmából várja az állatbarátokat a NOÉ Állatotthon Alapítvány (Budapest, XVII. kerület Csordakút utca) december 12-én, szombaton, 10.00 és 15.00 óra között. Ezen a napon kerül sor a Rókarezervátum ünnepélyes megnyitójára, ahol meglepetés vendég fogja az első lakókat szabadon engedni a mintegy 570 nm alapterületű Rókarezervátumban.

MiniMenhely-projekt 5. születésnap!
2009.11.28.
A NOÉ Állatotthon Alapítvány MiniMenhely-projekt 5. születésnapjának alkalmából közös ünneplésre várja az állatbarátokat, önkénteseket, örökbefogadókat november 28-án, szombaton, 10.00 és 14.00 óra között az Állatotthonba.

Faültetésre várja az állatbarátokat a Noé Állatotthon
2009.10.20.
Faültető családi napra várja az állatbarátokat a Noé Állatotthon Alapítvány október 24-én, szombaton, 10.00 és 15.00 óra között. Ezen a napon kerül sor a Rókarezervátum alapkőletételére is, amely mérföldkövet jelent az Alapítvány életében.

Egy év végrehajtandó szabadságvesztés az allatkinzó hajléktalanoknak!
2009.09.28.
Gyorsított eljárásban - az állatnak különös szenvedést okozva elkövetett - állatkínzás bűntette miatt egy év végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte a bíróság azt a két hajléktalan férfit, aki augusztus végén megkéselt egy kutyát Óbudán, az Ürömfű utcában.


Segélykonceret az állatokért
2009.09.17.
2009. október 3-án, szombaton kerül megrendezésre a NOÉ Állatotthon Alapítvány és a Magyar Argentin Dog Fajtamentő Egyesület közös koncertje, a Segélykoncert az állatokért.

Kutyát késeltek a hajléktalanok
2009.08.27.
Brutális módon megkéselt két hajléktalan férfi egy kutyát a III. kerületben. Bár az állat torkát hat helyen kilukasztották, az állatvédők szerint életben marad. A kutyáról jelenleg a Noé Állatotthon Alapítvány gondoskodik.

Megúszták a vihart az állatok
2009.07.20.
Komolyabb sérülés nélkül vészelték át a szombati vihart Budapest legnagyobb állatothonának lakói. Bár a telepen több fa kidőlt és rászakadt a kennelekre, mindössze két kutya szenvedett könnyebb sérüléseket. Az Arnold nevű keverék kan a lábán sérült meg, Vihar, a kuvasz pedig hátsó felét fájlalja.

A hőguta állatainkat is veszélyezteti
2009.06.01.
A szélsőséges időjárás, a rekkenő hőség nem csak az embereket, de az állatokat is veszélyezteti. Kedvenceink hozzánk hasonlóan hőgutát kaphatnak, kiszáradhatnak és akár el is pusztulhatnak, ha nem vigyázunk rájuk - figyelmeztet a Noé Állatotthon Alapítvány.

Folytatódnak a macskagyilkosságok Pécelen
2009.05.08.
Május 7-én és 8-án újabb megkínzott, megcsonkított macskákat találtak Pécelen. A Noé Állatotthon Alapítvány nyomravezetők jelentkezését várja és minden helyi macskatulajdonost arra kér: fokozottan vigyázzanak kedvenceikre és tartsák őket folyamatos felügyelet alatt.

II. BoxE.R. Majális
2009.05.05.
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel az alapítvány idén második alkalommal rendezi meg a BoxE.R. Majálist, ami nevével (BoxE.R.=Boxer Emergency Rescue) ellentétben nem csak a mentett boxerek számára szól.

I. Noé Kutyás Találkozó és Örökbefogadó Nap
2009.04.14.
Április 18-án szombaton 10 és 15 óra között nagyszabású kutyás találkozóra és örökbefogadó napra várják az állatbarátokat a Noé Állatotthon Alapítvány rákoscsabai menhelyére.

Meghalt a sintér - bajban a péceli kutyák
2009.04.06.
Bezárásra kerül a hírhedt péceli sintértelep, miután hétfőn délután 1 órakor vezetője, Lancsák József néhány napos kórházi tartózkodás után váratlanul elhunyt.
Az ország egyik legelavultabb gyepmesteri telepének bezárásáért évek óta küzdenek az állatvédők, ám eddig nem értek el eredményt.

Válságban a kutyák is, nem csak a gazdaság
2009.04.05.
A gazdasági válság nem kíméli a négylábúakat sem. Budapest legnagyobb állatotthonában közel duplájára nőtt a bejelentések száma; egyre többen kénytelenek megválni kedvenceiktől.

Sajtófotók
2009.03.27.
Állatotthonunkról nagy felbontású fotók tölthetőek le a sajtó képviselői számára, melyek szabadon felhasználhatóak az alapítványról szóló cikkekhez, tudósításokhoz.

PET-palackkal segíthetik a hontalan állatokat (Sajtóközlemény)
2009.02.19.
A Noé Állatotthon Alapítvány kis védenceit most egy igazán környezetbarát megoldással támogathatják az állatbarátok, méghozzá úgy, hogy egy fillérjükbe sem kerül.
Az alapítvány a BelFrit Törökbálint étteremmel együttműködve gyűjti az egyutas PET-palackokat, melyek újrahasznosításra kerülnek, az ebből befolyó összeget pedig teljes egészében az állatotthonban élő kutyák, cicák és egyéb állatok gyógykezelésére, ellátására fordítják.

Vigyázat, petárdák! (Sajtóközlemény)
2008.12.17.
Nem csak a petárdák, de az egyéb, kisebb hanghatással járó pirotechnikai termékek is sokkolóan hathatnak házikedvenceinkre szilveszterkor. Budapest legnagyobb állatotthona ezért arra kéri az állattartókat: fokozottan figyeljenek oda négylábú társaikra az ünnepek alatt és már szilveszter előtt gondoskodjanak az állatok biztonságáról.

Ajándékokat hozott a menhelyi állatoknak az ország legerősebb Mikulása (Sajtóközlemény)
2008.12.15.
Nick Árpád Budapest legnagyobb állatotthonának lakóit lepte meg a szombaton tartott karácsonyi örökbefogadó napon. A Guinness-rekorder erőművész nem csak saját adományait hozta el a menhelyi állatoknak, hanem a Mátyásföldi Fecskefészek Óvoda legifjabb állatbarátai által gyűjtött hasznos holmikat is leszállította az Állatok Karácsonyfája alá.




Előző | 1 2 3. 4 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül