Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Gúnyáért aggódunk!
2019.07.10.

Hát Ő Gúnya, Tállyán találták ... az állapotáról beszéljenek a képek... Apró kicsi testéből a bolhák és a nyüvek kiszívták a vért, annyira ki volt száradva, hogy bekannülálni sem lehetett.
A teste nagy részén az összeállt, koszos, fekália szőr páncélként vette körbe, miközben alatta kirohadt a testéről. Megszámlálhatatlan bolha rohangált benne, az összeragadt szőrből a kukacok másztak ki. Sebes, gyulladt bőréből a toklászok álltak ki, a maradék fogait csak a fogkő tartja a szájában. Az egyik lábfejét kis híján elvesztette, a saját szőre csavarodott annyira rá, hogy teljesen elszorította és csontig bevágta. Chipes, így tudjuk, hogy 13 éves és nagyjából sikerült az utóbbi éveit felgöngyölítenünk, így már az is tiszta, hogy ki felelős az állapotáért. 😞
Tegnap 3 órán keresztül nyírtuk, tisztogattuk a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban, próbáltuk olyan állapotba hozni, hogy egyáltalán meg lehessen vizsgálni. Folyamatos kezelésre, kórházi ellátásra szorul. Nagyon kell neki a drukk, nagyon nagy bajban van.

Hálásan köszönjük a megtalálónak, hogy nem fordította el undoródva a fejét és Balázs Andinak, hogy azonnal segítségére sietett és feljuttatta hozzánk!

Állatorvosi számláink iszonyú magasak, hálásak vagyunk minden segítségért 🙏

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 A NOÉ Állatotthon Alapítvány bankszámla száma:
OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Gúnya

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


🙏Hálásan köszönjük!🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában