Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ásznak még lehet boldog élete
2018.09.26.

Szomolyáról érkezett a segítségkérés a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványon keresztül Ásznak. Ász egy édes, kedves szinte még kölyök szuka kutya. Borzasztó körülmények között élt eddig és annak ellenére, hogy még Ő is gyerek már vemhesen került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Ráadásul egy nagy trauma - ütés, zúzódás - miatt a jobb mellső lába egyik alkarcsontja növekedése leállt, a másik csont viszont tovább nőtt. Így a lába elkezdett deformálódni, a könyökízülete megfeszült, ez borzalmas fájdalmat okozott szegénynek. Azonnal a Dr. Juhász Tamás Kisállatkórházba került, ahol Dr. Juhász Tamás egy csontműtéttel átvágta az érintett csontot, hogy korrigálja a rossz növekedést és a csontját megfelelő fejlődésre bírja. A beavatkozás fájdalmas, ráadásul a hosszú gyógyulás alatt szegény Ásznak teljes mozgáskorlátozás van előírva. De reméljük így esélye lesz egy fájdalommentes, teljes, boldog ÉLETre

Nagyon köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni Ász műtétjének, kórházi kezelésének, gyógyulásának költségeihez. Ezzel nem csak neki segítesz, de lehetővé teszed, hogy még nagyon sok bajban lévő állaton tudjunk segíteni! Minden apró segítség nekünk nagyon sokat jelent és nagyon köszönjük!

Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztülKözvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatomBankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Ász gyógyulása !

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában