Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Szalag, készül egy újabb NOÉs CSODA!
2018.09.12.

Szalag a múlt héten Berettyóújfaluról került a gondozásunkba. Valószínűleg elgázolták és a sorsára hagyták. Combcsontja és a sípcsontja is csúnyán eltört, elszakadtak a aszalgok, az idegek, ráadásul mivel azonnal nem jutott segítséghez a sebei lefertőződtek, az egész terület tiszta genny volt, a sérült izmok összezsugorodtak. Lázasan, legyengülve, kimerülve, valószínűleg szó szerint az utolsó pillanatban érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába.
Éjszaka érkezett, így azonnal a Juhász Kisállatrendelő éjszakai ügyeletére került. Valószínűleg a legegyszerűbb és "legkényelmesebb" megoldás a sérült lábának amputációja lett volna. De Dr. Juhász Tamás úgy döntött, hogy harcol Szalag lábáért. Túl van a nagyon nehéz és bravúros műtéten. És amint Ti is láthatjátok, a doktor úrnak igen csak szépen sikerült összeilleszteni az eltört csontokat. Szalag még jó ideig kórházban lesz, állandó orvosi felügyelet és aktív kezelés mellett. De már felállt, óvatosan, de elkezdte letenni a műtött lábát. Sajnos a nagyon súlyos fertőzés miatt még nem lélegezhetünk fel teljesen, de csuriban van érte és a lábáéért minden ujjunk! Köszönjük Juhász Tamás doktor úrnak és a csapatának, hogy velünk együtt küzd Szalag életéért és lábáért!

Előzmények!Köszönjük, ha támogatásoddal hozzájárulsz, hogy Szalag élhessen, egészségesen, 4 lábon. Muszáj sikerülnie, még előtte az ÉLET! :(

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom
Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Szalag!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában