Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Puzzle túl van a műtéten
2018.06.13.

Puzzle túl van a műtéten, CsodaBoda doki összeillesztette a széttört darabjait.
Puzzle-n a fekete kislányon, szó szerint átment egy autó. Hatalmas szerencséje volt, hogy komolyabb belső sérülései nem lettek, így is jó néhány nap kellett mire annyira stabilizálni tudták a állapotát, hogy Boda Attila doktor úr nekiállhatott a hatalmas csontműtétnek.
Mind a két oldalon súlyos medence sérülést szenvedett. Az egyik oldalon a medencéje a csípőízületbe hatolóan tört ketté és combcsont törése lett. Itt több szeg, drót és combcsontfejezés lett a megoldás. A másik oldalon medence elcsúszása van, ehhez most nem nyúlt a doktor úr, abban reménykedünk, hogy fiatal kora a segítségünkre lesz és probléma mentesen tud gyógyulni.
A kicsi most még a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban lábadozik. Amikor elég stabil lesz az állapota, akkor hozhatjuk haza a NOÉ Állatotthonba. Sajnos megvan az esélye, hogy ez az egy műtét nem lesz elég, erre majd a kontroll vizsgálatokat adnak választ. MOst jó néhány hét szigorú ketrecnyugalom vár a kisbabára. Drukkoljatok neki, hogy végül majd a sok megpróbáltatás után boldog, teljes életet tudjon élni!

Köszönjük, ha támogatod Puzzle picilány küzdelmét. Most folyik a harc érte, amint sikerül stabilizálni azonnal meg kell műteni, hogy esélye legyen az ÉLETRE!

Közvetlen bankkártyás adományozással: Köszönjük, ha támogatod Puzzle picilány küzdelmét. Most folyik a harc érte, amint sikerül stabilizálni azonnal meg kell műteni, hogy esélye legyen az ÉLETRE!

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatomBankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Puzzle!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!

Előzmények!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában