Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

KeverékKutya Webshop

Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Újabb menhellyel bővül az állatmentés
2017.03.16.

NOÉ Állatotthon - újabb menhellyel bővül az állatmentés
Rökk Marika lánya, Gabriele Jacoby a magyar kutyákért dolgozik


Kiterjeszti működését a NOÉ Állatotthon. A több mint 25 éve működő budapesti 8,5 hektáros állatotthona mellett mostantól Vas megyében, Szergényben is tevékenykedik az Alapítvány. Egy közel 100 férőhelyes kutyamenhely és a hozzá tartozó 20 férőhelyes karanténtelep működtetésével próbál hozzájárulni a térség bajbajutott állatai megsegítéséhez.

18 éve működik Vas megyében, Szergény településen egy közel 100 kutya befogadására alkalmas kutyamenhely, a Gaby Jacoby menhely. A menhely névadója, Gaby Jacoby osztrák színművésznő, aki Rökk Marika, a világhírű magyar operettprimadonna lánya és a nyugat-magyarországi kutyák segítőjeként dolgozik. A művésznő és lelkes ausztriai csapata, az Animal Life Wien Alapítvány festői környezetben hozta létre menhelyét, ahol elsősorban a környék rosszul tartott kutyái és a közeli gyepmesteri telepek halálos ítélete elől mentett állatok élhetnek, hatalmas kennelekben, békében, boldogságban, biztonságban.

A menhely közel 2 évtizedes fennállása óta sok száz halálra ítélt állat kapott egy újabb esélyt. Ebbe a küldetésbe csatlakozik be a NOÉ Állatotthon Alapítvány. Mostantól a két csapat közösen folytatja a térség kutyáiért folytatott munkát. Az Animal Life Alapítvány a menhely jövőjének biztosítása érdekében kezdeményezte az állatvédő szervezetek egyesülését, a NOÉ Állatotthon Alapítvány negyed évszázados szakmai tapasztalatával és stabil hátterével segíti a helyi mentési munkát.

A szergényi kutyamenhelyhez tartozik egy Celldömökön található világszínvonalú karanténrészleg is. Ennek köszönhetően a gyepmesteri telepekről érkező oltatlan, ismeretlen előéletű kutyák a legnagyobb biztonságban tölthetik a megmentésük utáni első időszakot.

Gaby Jacobyt, a közös munka zálogaként a NOÉ Állatotthon kuratóriuma beválasztotta az Alapítvány kuratóriumi tagjának is.
További képek: ITT!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában