Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Kecskemanikűr
2012.04.18.

Kecskéink átestek az éves aktuális manikűrön. Ez eddig nem hallatszik túl bonyolultan, ám a kecske mozgékony és cseles állat, úgyhogy a röpke körmölés egy félnapos programmá vált, mire becserkésztük az összes függőleges szemű fenevadat. :)

Sajnos magáról a begyűjtésről képes beszámolót nem tudok prezentálni, mert minden mozdítható kézre, lábra szükség volt és még így is mi emberek távoztunk vert hadként a csatatérről. Lényeg a lényeg, hogy végül a kecskéink frissen manikűrözve ugrabugráltak el. Köszönjük Tóni juhászéknak, akik már nem először ingyen végezték a körömigazítást.

Sarokba szorítvaMindent meg kellett tenni a cél érdekében"Felültetett" kecske, nagyon profin egy gyors mozdulattal lefektetik a kecskét, majd a lábuk közé kapják és már indul is a körömápolásBitang végig figyelemmel kísérte, hogy mit csinálunk a lakótársakkal, a disznók egy része közönyösen heverészett, vagy a lábunk alatt útban volt.Szinkron manikűrFrancia manikűrSzépészeti beavatkozásra várva, nem őszinte a mosolyukAz egyik kecskénknek 4 szarva van, ezzel nem is lenne gond, de az egyik olyan szerencsétlenül hajlik vissza, hogy rendszeresen le kell vágni, különben belenőne a saját arcába. A látvány nem kedves, de megnyugtatunk mindenkit, hogy nagyon óvatosan, csak a hideg részt vágjuk le. A szarvacskájának levágott darabját eltettük kabalának.További képek a körmölésről ITT!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában