560: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=560 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Silver
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Silver
Nem: Kan
Született: 2008.01.01.
Bekerült: 2008.08.19.
Silver 2008. januári születésű, vágatlan fülű, vágott farkú csíkos boxer kan, akit a súlyos betegsége miatt egy vidéki kisvárosban kitettek az utcára. Megtalálói értesítették fajtamentő csoportunkat; hozzánk kerülésekor azonnali, életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta, mert hónapok óta tartó, kezeletlen súlyos hasmenés miatt végbél-előesése volt. Silver testalkatán - mely kb. 10 hónapos kora ellenére egy 5 hónapos kutyának felelt meg (mindössze 14 kg volt) - látszott, hogy pici kora óta nem jutott a szervezete elegendő tápanyaghoz, vitaminokhoz. Silver négylábúakkal és kétlábúakkal is barátságos.
A kezeletlen gyomorprobléma nem múlt el nyomtalanul: Silver folyamatos hasmenéssel küzd. A kivizsgálás, és a sok különféle terápia, speciális táp, nem vezetett eredményre. A hasmenés ellenére szépen kikerekedett, és teljesen egészséges.
Silver teljesen szobatiszta, de nem tudja 3-4 óránál tovább visszatartani szükségét. Olyan otthont keresünk a számára, ahol bemehet a lakásba, de van a bejáraton kutyaajtó, hogy szükség esetén kimehessen a kertbe. Silver örökbefogadójának tisztában kell lenni azzal, hogy Silver esetleges gyógykezelése többletköltségekkel járhat.
Jelentkezni érte boxer fajtamentő csoportunknál lehet a 06-20/346-23-24-es számon (kizárólag 5 óra után hívható!), vagy az info@boxersos.hu e-mail címen. További fotók

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú