3682: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3682 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Fidó
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Fidó
Nem: Kan
Született: 2017.01.10.
Bekerült: 2017.06.15.
Szergénybe bekerült: 2017.05.26.

Fidó kb. 2017.01. születésű kan kutya. Kemenesszentmárton és Celldömölk között találták a főúton jó érzésű állatbarátok és hozták be szergényi menhelyünkre.

Fidó egy igazi kiskamasz, akit minden és mindenki érdekel. Feltételezzük, hogy kíváncsisága miatt került az utcára, de haza találni már nem tudott. Működő chipet nem találtunk benne. Eredeti gazdája nem jelentkezett érte,ezért új szerető családot keresünk számára.


Olyan elkötelezett, felelős gazdit keresünk a számára, aki tisztában van egy fiatal kutya nevelésével járó nehézségekkel, akik nem szobadíszt keresnek, hanem aktívan kívánnak foglalkozni a leendő családtaggal. Fel van készülve a veszteségekre, balesetekre és károkra. Aki nem csak addig fogja szeretni, kölyök, hanem akkor is, amikor kamaszodik, szemtelenedik és persze akkor is, amikor megöregszik. A kutyaiskolai továbbképzés javasolt számára.

Oltási programját megkezdtük amelynek befejezés a gazdi feladata, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.Érdeklődni róluk a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú