3498: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3498 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kevin család Ámor - VAN GAZDIJELÖLTJE!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kevin család Ámor - VAN GAZDIJELÖLTJE!
Nem: Kan
Született: 2016.12.10.
Bekerült: 2016.12.23.
Karácsony előtt 1 nappal érkezett a kétségbeesett segítségkérés, miszerint a decemberi hidegben 6 db néhány napos kölyökkutyát találtak teljesen egyedül, mama vagy emberei segítség nélkül egy szántóföldön. Csak a vak szerencsének köszönhető, hogy valaki rájuk talált. A 6 babából sajnos csak két kisfiút sikerült megmenteni. Őket karácsony ide vagy oda 3 óránként cumis üvegből etettük, szépen és probléma mentesen cseperednek, nem is kicsinek :)

Mivel nincs karácsony Kevin nélkül, így Ők lettek a mi karácsonyi Kevinjeink. A világos, zsemleszínű kisfiú, a szívek elrablója, Ámor lett, a fekete szépség Bátor. Hogy miből kutyulódtak össze nem tudjuk pontosan, csak azt, hogy nem lesznek kis testűek, inkább közepes - nagy kutyusok lesznek. A pofijuk labrador szerű, de most kicsit hosszabb a lábuk, Ámor farka viszont talán valamilyen szánhúzó, vagy északi kutyafajtára emlékeztet kis kunkoriságával.
Nagyon jó természetű, nyílt, kedves, barátkozó kutyusok, akik már most néhány hetesen is ügyesen használják a leterített pelenkát, no persze ez nem jeleneti azt, hogy nincsenek pisi-kaki balesetek. Ámor az arca mindig mosolyog, szeme mindig csillog és ahogy az Ő korában illik, mindig valamilyen csintalanságon töri a fejét. Több kutya és cica között nevelkedett első naptól fogva, így velük a viszonya nagyon jó, sőt, igényli a többi állat társaságát.

Kifejezetten olyan családot keresünk, ahol nagyon sokat foglalkoznak majd vele, viszik kutyaiskolába, nyitottak a kutyás sportokra. Vélhetően nagyon nagy mozgásigénye lesz és mivel már most is nagyon értelmesek és okosak, biztosan nem fogja kielégíteni az "óriás kerten szaladgálhat kedvére" státusz. Kerti dísznek, csak kerti tartásra, őrkutyának nem adjuk örökbe. Kérjük, csak olyanok jelentkezzenek érte, akik teljes jogú családtagot keresnek. Akik felelősen tudnak dönteni, hiszen ezek a pici kutyák a következő 15-18 évben meghatározó tényezői lesznek a család hétköznapjainak. Akik nem csak addig szeretik majd, amíg kicsi, puha és cuki, de akkor is, amikor kamaszodik, rosszalkodik, amikor lesznek miatta veszteségek és persze akkor is, amikor megöregszik és újra még több odafigyelésre és gondoskodásra lesz szüksége.

Chipezve, megkezdett oltási programmal, oltási és IVARTALANÍTÁSI kötelezettséggel adjuk örökbe, Budapest és 30 km-es körzetén belül. A kötelezettségeket NAGYON SZIGORÚAN ELLENŐRIZZÜK!

Érdeklődni róluk, a 06 70 38 39 480 telefonszámunkon lehet!További képek I T T ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú