3373: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3373 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Meili
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Meili
Nem: Szuka
Született: 2014.01.01.
Bekerült: 2016.09.02.
Meili, fiatal, nagyjából 2014-es születésű, csokibarna shar-pei jellegű szuka kutya, aki durva sérüléssel került a gondozásunkba Túrkevéről.

A Kisújszállás Kutyabarát és Állatvédő Civil Egyesülettől érkezett a kétségbeesett kérés, hogy egy kutyusnak kell azonnali segítség, aki bár már 3 hónapja kóborol Túrkeve utcáin, senki nem segít neki, ráadásul néhány napja csúnyán megsérült, gyakorlatilag a fél oldaláról hiányzott a bőr.
Nem is volt kérdés, hogy azonnal segítünk. Igen ám, de a kutya szabadon mozgott az utcákon, hol látták, hol napokig nem, senki nem ment közel hozzá, nem mert/akarta megfogni. Mi innen Budapestről, a Annamari pedig Kisújszállásról - az 1 hetes pici kislánya mellől - próbáltunk kétségbeesve találni helyben valakit, aki legalább egy fél napra biztonságba helyezi, amíg lemegyünk érte. Senki nem segített, ráadásul az elmúlt napokban a kutya sem mutatta magát. Kétségbeesésünkben a már nem volt kihez fordulnunk, csak a helyi gyepmesterhez bármilyen kockázatos is volt. És Ő bizony segített, nagyon-nagyon köszönjük ezt Neki! Megkereste és befogta a kislányt.

Elsőre picit félénk és bizalmatlan volt, mondjuk ezen nem nagyon van mit csodálkozni, de elég volt neki két kedves szó és máris óvatosan csóvált. A neve Meili lett (ejtsd: Méjli, értsd: Szép <3 ) és mától hivatalosan is a NOÉ Állatotthon védence!
Az oldalán óriási nyúzott seb volt, hogy az eredete mi lehet nem tudni, lehet, hogy fennakadt valamin, de sajnos a bántalmazás sem kizárható. :( Hatalmas szerencséje volt, mert a napok óta ellátatlan óriási sebet nem köpték be a legyek, nem fertőződött el. Persze nagyon-nagyon fájt szegénykének, de most már jó helyen van és mindent megkapott, hogy jobban érezze magát és gyógyuljon!

Meili meggyógyult így oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe. Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek I T T ! ! !
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú