3102: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3102 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Vizsúr
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Vizsúr
Nem: Kan
Született: 2014.10.01.
Bekerült: 2015.10.02.
Vizsúr kb 2014-es születésű, fajtatiszta weimari vizsla kan, aki Zentán kóborolt. Chipje nem volt, a Lajka Állat- és Természetbarátok Egyesülete vette őt gondozásába. Eredeti gazdája nem jelentkezett érte, így a NOÉ Állatotthon védence lett.

Vizsúr egy igazi, nyakigláb energiabomba. Fotót is alig lehetett készíteni róla, hiszen állandóan mozgásban van, valami mindig nagyon érdekes, és aktiválódik a sajtkukac a popsijában :) <3
Emberekkel feltétel nélkül barátságos és kedves. Más kutyáktól az elején kicsit tart, de aztán hamar játszani hív mindenkit, így oldja a helyzetet és a félelmét.

Nagyon soványka, roborálását megkezdtük.

Mivel Vizsúr aktív, nagyon mozgékony kutya, ezért olyan gazdit keresünk számára, aki sportos, kirándulós, esetleg nyitott a kutyasportok iránt, hiszen Vizsúr felgyülemlett energiáit hasznosan kell levezetni. Számára a kutyaiskola szinte kötelező!

Vizsúr oltott, ivartalanított, chipezett. Csak kerti kutyának NEM adjuk, kizárólag olyan helyet keresünk a számára, ahol teljes jogú családtagként EGYÜTT élhet a gazdáival!

Érdeklődni róla a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban lehet, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.

További képek Vizsúrról ITT ! ! !


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú