2860: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2860 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Penna
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Penna
Nem: Szuka
Született: 2006.01.01.
Bekerült: 2015.03.23.
Penna 2006-os születésű, fekete színű, vizsla jellegű keverék szuka kutya, aki társával, Papírral együtt került a NOÉ Állatotthon gondozásába gazdájuk halála miatt.

Penna egy nagyon jó karban lévő öreglány, akinek őszes pofija árulja csak el korát. Nagyon aktív, mozgékony kutya, aki először tartózkodó, de az idő múlásával nagyon tud ragaszkodni az emberhez. Pórázon szépen sétál. Minden kutyával nagyon jól kijön, ha meghagyják neki a privát szféráját. Biztos kerítéssel rendelkező kertes házba vagy lakásba fogadható örökbe.

Penna extra kötődő. Ha valakit megszeret, akkor tűzön - vízen át imádni, szeretni akarja. Ő az a kutya, aki minden pillanatban igényli a szeretet fizikai megnyilvánulását is. Számára tényleg pillanat kín, amit az imádott 2 lábú nélkül kell töltenie. Már nagyon sokszor csalódott és nagyon sokszor hagyta cserben az akiért az életét is odaadná.
Nagyon nagyon keresünk valakit, aki végre az élete végéig szeretné - még akkor is, ha ez nem mindig a legegyszerűbb feladat!

Penna oltott, ivartalanított, chipezett. Érdeklődni róla a 06 70 38 39 480 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban lehet hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között!

További képek ITTMegosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú