2786: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2786 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Piranha család - Orinoco
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Piranha család - Orinoco
Nem: Szuka
Született: 2014.09.15.
Bekerült: 2014.10.25.
Lakossági bejelentés érkezett: segítséget kértek Pécelen, az M0 mellé kitett kutyacsalád befogásához.
Önkénteseinkkel több alkalommal is kilátogattunk, végül a bejelentő segítségével sikerült 3 kölyköt befogni. A mamával sajnos nem találkoztuk, illetve az eredeti 5 kölyök közül egy már sajnos nem élt, egyet pedig a bejelentő még korábban befogadott.
A befogás igen kalandosra sikeredett, megállapítást nyert, hogy állóképességünk a béka ama bizonyos testrésze alatt van :)

A családnevüket nem véletlenül kapták, mivel emberekkel a befogásuk napjáig nem volt kapcsolatuk, így harapásra tátott szájjal hívogattak bennünket... de ez már a múlt, hisz néhány Angyal (ideiglenes befogadók) a szárnyaik alá vették őket és csodát műveltek:

Megszelidített piranhák :)

"Tigris csíkos - Orinoco alias, Morgi: nevét kő keményen kiharcolta magának, de lassan már csak megszokásból morog, hisz a farka folyamatosan csóvál, sokszor azt hiszem, hogy kopog valaki. Na, vele már egy kicsit nehezebb, de abszolút nem reménytelen. Hiszen még csak meg se kapott senkit, a játékos harapása is annyira finom, hogy még egy karcolás sincs a kezemen. Egy határozott, de türelmes gazdi még csodákra képes. Imádom a bolyhos bundáját, az egész kis lényét."

Update

A kis „tigris csíkos” a kakukktojás. Még egy kicsit tartózkodó, ami korábbi életét tekintve nem is meglepő. Azonban ha valakit megismer, megszeret, ahhoz nagyon ragaszkodik és kiharcolja a simogatást, a törődést.a kakukktojás. Még mindig ő a legtartózkodóbb, ami korábbi kis életét tekintve nem is meglepő. Azonban, ha valakit megismer, megszeret, ahhoz nagyon ragaszkodik és kiharcolja a simogatást, a törődést. Az elmúlt időszakban érdemelte ki nálunk a Júdás becenevet, mert mindig folyamatosan ugat, ha a kis zsemle tiltott területre beugrik, vagy szimplán rosszalkodik.

Oltási programjukat megkezdtük, melynek befejezése a leendő gazdi feladata lesz. Olyan gazdit keresünk számukra, aki tisztában van egy kölyök kutya nevelésével járó nehézségekkel. Aki tudja, hogy ők még rágnak, rombolnak és bizony a szobatisztasággal is gondjuk lehet. Őket nevelni, tanítani kell, ebben segíthet a kutyaovi és később a kutyaiskola.

Chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatóak örökbe, melyet nagyon szigorúan ellenőrzünk! Budapestről és 30 km-es körzetből várjuk a gazdijelölteket!

Befogásakor:Most:További képek ITTMegosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú